Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 2 March 2016

Review barut, sapu tgn minky dot dot & cloth strap


selamat pagi kesayangan semua..

alhamdulillah..masih dalam fasa berpantang..

entry dah schedule..jgn salah sangka tau..hehehe...

kali ni nk share review dari customer cik mah yg sudi tempah dari cik mah n mempercayai hasil kerja cik mah..tq sngt2.




yg ni tempahan dari Yan..8pcs barut lekat...pilihan warna universal..so snng..baby boy atau girl boleh pkai..

tq tau sudi tempah..




yg ni pulak sapu tgn minky dot dot..1 pilihan nk warna pink..n 1 lagi xkisah..so cik mah buatkan warna hijau bunga2 biru..cantik tgok...then linda tempah skali dengan diaper strap,..horay2..lepas ni xdelah sepah2 pampers dalam beg nnti kan..nmpk lebih teratur n kems je nnti...

alhamdulillah..

pada yg nk tempah nnti..insyaallah..bulan 4 nnti akan open order semula ye..nk booking dulu pun boleh..boleh whatsapp 0176626152

TQ

PUN MAH

5 00 sudi berkongsi cerita:

Mila Hilas said...

Alhamdulillah :-)

cik mah said...

Syukur..rezeki utk anak2.

Syaz Rozelt said...

bestnya boleh bekerja dari rumah =) cantik plak tu hasil tangan pn.mah..

BIE said...

Alhamdulilah.. selamat berpantang cikmah! :) peluk cium utk uzma ye..

miss eimanhikmah said...

comel nama anak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...