Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 7 March 2016

Trick art museum penang.

selamat pagi...

cerita g penang xhabis lagi..hahaha...

kali ni tekad nk kena g trick art museum..

nk gak amik gmbr 3d tu...hehehe

sbnrnya nk amik yg street art tu..tp memandangkan ngah preggy..n payah nk parking..n tempatnya merata..n panas..n mcm2 lagi..so kuburkan sj niat tu.....

tgok # kat ig..k best juga trick art museum ni..

oh ye..rupanya bukan ada 1 je trick art museum ni..ada bnyk lagi yyg serupa tp dengan nama lain..sbb cik mah tgok kawan cik mah g lain pulak tempatnya..xsama ngan cik mah..la...baru tau..hahaha..

yg cik mah g ni dekat ngan padang kota tu..pkai google map je..

masa ni masuk RM15 utk dewasa..azwa free,...okeylah..abah azwa belanja..horey2...

pekerja2 kat sini pun baik2 je..dieorang tolong amikkan amik pun okey je...

n cara2 nk bergmbr pun ada ditampalkan kat dinding tu..so bolehlah refer nk post mcm ne...

jarak nk amik gmbr pun ada ditandakan dekat lantai tu..so...brlah dapat gmbr yg cantik...

tadaa..meh layan gmbar kami anak beranak..xdelah post semua gmbr pun..yg terpilih je..hehe...




ni azwa n abahnya..pandai aja buat reaksi kaklong ni ek..ish2...yg ni last2 dah nk ke pintu keluar...


ni kat tingkat 2...ada pekerja kat situ yg tolong amikkan...

hehe..nmpk x adik baby kat situ???




ni paling cik mah suka...ewah2 sngt dua beranak ni ek...siap ada kipas angin lagi kat situ rau...nk kasi efek terbang gitu..hehehe..semangat kaklong naik atas abah die..tu mmg die slalu dah buat..slalu pijak2kan kat belakang abah die malam2...pastu buat2 jatuh,,.,then gelak2 sama2...hehehe...



yg ni dekat pintu masuk..kedepan sikit..ni pun pekerja kat situ tolong amikkan..

so xpyah risau kalau xde sape nk amikkan..dieorang sngt membantu...

so hajat umi mengandung terkabul...hahahha...

pastu konon plan nk g museum gold tu..jauh pun dari situ..jln kaki xsampai 5 minit pun...tp skali tgok tiket entry RM30..perghhhh...mcm xberbaloi je..k xjadilah..tgok gelang gold sendiri je lah..hahaha...kedekut...so search..tgok ada chocolate museum dekat2 situ gak..tp klau jln penant gak..so en suami kata blik kat kereta dulu..pastu br cari chocolate museum tu...


so next entry t cik mah cerita tentang chocolate museum pulak ek..

TQ

PUAN MAH





1 00 sudi berkongsi cerita:

sya mimie said...

Suka gmbr last tu. Nmpk mcm real je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...