Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 10 March 2016

kami berempat...Girl power ke???

selamat pagi...

tadaaa...

ada lagi nk share gmbar maternity hari tu...

ni gmbr dari hp ibu pulak...masa dah hbis amik segala gaya yg nk dengan abi azwa..hehe...so layankan hp pulak..hahaha...


azwa tu mmg tau..ada je mimik muka die..laju je die buat bila kita ckp..senyum...gelak..busuk...mcm2 lah yg kuar..tu antara yg terhasilnya...

comel sngt gmbr ni cik mah rasa..kenangan kami berempat...adik baby dlm perut lagi masa ni..hehehe..kaklongazwa confirmlah ibu die yg dukung..umi xlarat dah lah..mau terkeluar adikbaby maa tu..hahaha....

tq ibu sudi melayan kerenah BFF kamu ni..love u sngt2 tau..

TQ

PUAN MAH

5 00 sudi berkongsi cerita:

cik hani said...

untung ada BFF yang sporting....

cik mah said...

Itulah kan...lagi2 bila bff dekat..tu yg lagi best..

miss eimanhikmah said...

Comel nye azwa....rambut dia blonde ek..

cik mah said...

Tq aunty...aaa...rambut die special..

sya mimie said...

Bestnya ada bff yng rjin menemani.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...