Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 4 December 2013

bunga penanggah anak paklang...


selamat pagi!!!!!chakkkkk....semoga semunya sihat....

hari ni lebih bersemngt nk siapkan beberapa order lagi sebelum nk stopkan order wat sementara kerana memberi laluan pada anak ummi yg bakal lahir...hehehe....so sapa2 nk order..cepat2..insyaAllah hrga untuk cantik manis blog sentiasa yg promo punya...hehehe..

sebelum baca entry ni kena baca entry ni dulu ye....

sepeti yg dijanjikan...ni yg real situation punya cik mah bg gmbar....

ni masa nk siap dah tag2 untuk bunga penanggah anak paklang version paper wheel tu...





bg gmbar dekat punya untuk cantik manis...klau minat nk tempah le gtau cik mah ye..klau nk DIY pun le juga email cik mah...insyaAllah akan dibantu sedaya upaya ye...

suka juga ngan gabungan warna ni...nmpk mewah2 gitu..n untuk adik2 comel pulak yg ni...

tadaaaaa...


cik mah ...en suami n kembar sama tarikh lahir...


ni pulak mia..ank sepupu cik mah..tema kuning okey...mia ngan props skali...comel...


TQ

PUAN MAH

5 00 sudi berkongsi cerita:

Farhain Azmi said...

sempat lg tu cik mah amik tempahan..hihi

Sya Mimie said...

sy haritu xde buat pun bnda2 ni sume..hehe

cik mah said...

farhain:aaa...sementara larat n bertenaga ni amiklah tempahan..kumpul2 duit untuk baby...

mimie:ooo yeker...ala xde pun xpe...tp family cik mah mmg wajib kena ade ni..hehehe

Ayue Idris said...

suke sgt tgk hasil2 diy cik mah ('',)

cik mah said...

@Ayue Idris

Tq dear...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...