Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 17 December 2013

Yang membuatkan lebih menarik....


selamat pagi cantik manis semua....sihat??? alhamdulillah....cik mah sihat...tu yg boleh update tu...ni cerita lama dah....barulah sempat juga nk share....aduhai ketinggalan betullah....

okey...sbnarnya xreti dah nk tulis tajuk apa...so bolehlah ek...yg membuatkan lebih menarik tu...hehehe...yg membuatkan lebih menarik tu adalah kerana PROPS...

sekarang ni mmg trend ada guestbook n photobooth kan....so...yg kena ada mestilah props kan....

sbnarnya ni tugas kak sepupu cik mah...tp kak sepupu cik mah xsempat nk wat untuk majlis anak paklang...yg cik mah watkan bunga penanggah tu..le tgok sini ek...

so...cik mah dengan semngtnya le r tolong watkan sbbnya..kebetulan tgok sarah ade post pasal props yg die guna untuk wedding die....so...cik mah download ....cantik manis yg nk download tgok sini ek...

yg ni pulak yg cik mah wat....



yg ni pulak cik mah pkai batang aiskrim warna2...nmpk menarik pulak n tebal sikit pegang....ni pun lebihan juga yg hari tu mjlis cik mah...

cik mah wat guna print atas kertas A4 biasa je..pastu cik mah lekatkan atas kad board yg keras sikit...RM3 je kadboard tu..print free je kat printer adik..hehehe...kadboard tu xhbis pkai pun...ade bnyk lagi...



yg ni cik mah pkai lidi biasa je...ni semua ada lebih2 dari DIY masa kahwin hari tu,...hehehe...lama kan peram...

yg ni pulak gmbar masa hari kejadian...

amik dari insta adik2 sedara cik mah n dari IPAD cik mah,....





so..selamat MENDIY ye untuk cantik manis semua....kenalah rajin2 klau nk sesuatu yg menarik...xsusah pun nk wat ni....kena ade kerajinan je...hehehe....so gud luck ye semua...

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

IMaH said...

cute!!!! suka idea mcm ni.

cik mah said...

kan2...menarik tetamu untuk bergambar....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...