Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 2 December 2013

membeading lagi!!!!

selamat tgh hari semua....
kali ni nk citer2 n share hasil DIY cik mah untuk bj kawan cik mah..masih bersemngtkan nk berDIY...mmg masih xle nk dipisahkan lagi..

.berjaya menyiapkan 3 hari ngan sambil2 tu menyiapkan tempahan tasbih juga...bg hari ahad bajunya..n alhamdulillah rabu dah siap....tuan punyanya just minta tambah manik n labuci sekitar pergelangan tgn...n hujung bawah baju tu....bjnya warna mcm hijau lembut gitu,....xtau warna ape yg lebih tepat..hehehe...then kwan cik mah dah letak lace putih,....

yg lebih memudahkan..kawan cik mah dah siap2 bg reference tudung yg die nk pkai nnti ngan baju tu...so beading mmg bertemakan warna yg ada dekat tudung tu...opsss...shawl...hehehe

ni before cik mah tambah segala manik + labuci2...




idea dtg ngan begitu shj....hahhaa....cari segala kelengkapan kat kedai aunty gombak prima yg cik mah slalu g...alhamdulillah warna yg nk ada n alhamdulillah juga..harga sngt2 berpaptutan..sbb slalunya beli kat GM...semuanya dpat separuh harga...tp ni pun kira okey..mmg under bdget...harga mestilah harga kawan2 kan..lagi pun xla susah mana pun...

meh2 tgok hasilnya yg dah siap...



syukur bila kawan cik mah suka,,,cik mah???
mestilah lagi2 suka n puas hati dapat menDIY bj walaupun last2 minute n terkejar2 nk siapkan tempahan tasbih..

ni amik gmbar dari FB kawan cik mah..nk tunujk sikit setelah digayakan....pinjam ye kawanku....hehehe...



pada yg berminat nk tempah nk nk cik mah touch up bolehlah email cik mah kat rahmah2287@yahoo.com atau whatsup je 0146891789...

insyaAllah akan diusahkan siap dalam masa seminggu....

nk tgok hasil yg lain le tgok kat sini ek...veil cintaku...secara sampingan...

TQ

PUAN MAH


6 00 sudi berkongsi cerita:

Puan Awin said...

memang terbaik la hasil tangan mom to be ni...cantik sangat...

IMaH said...

cantiknya!!! nampk ceria

cik mah said...

@Puan AwinTq2...tu lah...kwn cik mah nk ceria mcm tudung die,...hehehe...

Petak Bunga said...

smart

:)

cik mah said...

@IMaH

Tq2...aaa...katanya bia terserlah sikit..ni pudar je putih..hehehe

cik mah said...

@Petak Bunga

Tq2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...