Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 20 November 2015

"8th Anniversary GiveAway!"

selamat petang...

hari ni online pkai pc adik..skali buka nmpk pulak ada giveaway...terus emangat taip entry...

paling2 best sebab dari blog qasehnya rania.,..

alhamdulillah dulu cik mah pernah join giveaway..n terpilih sebagai pemenang,...kali ni lebih bersemangat...sbbnya..cik mah sngt berpuas hati dengan ephyra skin bar ni...dah dekat 2 bulan juga cik mah pkai..n nmpk hasilnya sendiri...mmg suka sngt..insyaallah t masa pantang nk try yg set trial utk minum tu juga...

so mohlah tgok giveaway kali ni...

oh ye..sebelum tu...nk wish...happy anniversary ke 8..semoga ikatan perkahwinan semakin bahagia n sentiasa dimurahkan rezeki n diberikan kesihatan yg baik...

tq sudi buat GA lagi...





Syarat-syaratnya:

1) Buat SATU entry yang bertajuk 
 "8th Anniversary GiveAway!".  Letakkan sekali banner di atas dan backlink ke entry ini.

2) Tinggalkan link entry uols di ruangan komen ini nanti.

3) Senarai pemenang akan dicabut undi oleh saya sendiri.

4) Giveaway ini akan berlangsung daripada 20.11.2015 hingga 25.11.2015 11:59 malam.

5) Senarai peserta akan diumumkan pada 27.11.2015.

6) Senarai pemenang akan diumumkan pada 30.11.2015.


7) keutamaan akan diberikan kepada follower blog QasehnyaRania.

Hadiahnya ialah:


ni cik mah copy je dari qasehnya rania..

mopga2 ada lagi rezeki cik mah kali ni n bolehlah continue pkai ephyra skin bar yg sngt best ni...

jom join sm2..

TQ

PUAN MAH

13 00 sudi berkongsi cerita:

Wa said...

Good luck.Salam kenal n follow sini.

Ms. Kejupenyet said...

semoga berjaya
http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/8th-anniversary-giveaway.html

Ahlam Miera Shafie said...

Gud luck.. jejalan dr GA yg sama..
http://ahlamsjourney.blogspot.my/2015/11/8th-anniversary-giveaway.html

The Kehalusan Kelembutan said...

semoga berjaya dan semoga ada rezeki

cahayakehalusankelembutan.blogspot.my

Mummydearie said...

Good luck! Semoga tersangkut sekali lagi, merasalah dapat Ephyra Skin Bar ni. Lama juga tak jenguk blog CikSu ni ...

cik mah said...

@Mummydearie

tq2...moga2 ada tuah lagi kali ni...

cik mah said...

@The Kehalusan Kelembutan

terima kasih...

cik mah said...

@Ahlam Miera Shafie

tq2...

cik mah said...

@Ms. Kejupenyet

tq2...

cik mah said...

@Wa

tq2..salam kenal juga...

Along Misuari said...

BW daripada GA yang sama

Good Luck....

BW dari 8th Anniversary GiveAway!

Follow blog AlongMisuari

Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lambat Pancut)

AM nak ajak join GA
GA Mek Cun

Terima Kasih
AlongMisuari

QasehnyaRania said...

alhamdulillah
best kan cikmah
guna esb tu.moga serasi

terima kasih
good luck

cik mah said...

Aaa tu lah...puas hati sngt...tq2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...