Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 17 November 2015

Baju renang muslimah..

selamat pagi...nk share tentang baju renang muslimah...

sebelum ni klau g bercuti n main2 swimming pool..cik mah pkai track je ngan bj lengan panjang...tp masa nk g legoland tu kena pkai kain mcm jersey tu br boleh...so dah alang2 tu decide nk beli je bj renang muslimah ni...

lama dah usha2 online nk design yg macam ne..then 1 hari tu kebetulan nk g klang..so lalu g beli skalilah...lagi best bila kita try kat situ..so le tau saiz mana yg lebih pdn..

masa try tu cik mah pkai saiz M dah okey...tp utk keselesaan lebih..amik saiz L lah..selesa sngt2...

then mmg bnyk pilihan corak klau nk pilih..mmg rambang mata...memandangkan dah usha lama kat ig..so tau dah nk yg mcm ne..hehehe...semestinya pilihan cik mah yg warna biru...

oh ye..utk bj ni..ada yg separate...kiranya bj n seluar lain2 n ada juga yg skali..seluar n bj dah dijahit skali...cik mah pilih yg asing2...

lagi 1...nursing friendly..kiranya klau masa ngah main2 kat pool tu azwa nk susu..bolehlah kuar kejap bg die susu...

tp masa hari kejadian..die xcari pun susu..lebih 3 jam die seronok main air..minum air masak yg dlm botol kami dah siap2 bawa je...excited kemain die..ummi pun excited sebab sngt selesa dgn bj..alhamdulillah aurat terjaga sempurna..

n disediakan juga tudung...tudung ni nk pkai masuk dlm boleh..pkai lepas kat luar pun boleh..masa ni cik mah pkai ke dalam..lebih selesa...hrga pun berpatutan...cantik manis g r ek follow ig...mcm2 pilihan..dr yg saiz kecik2 utk anak2..ke saiz besar ada..tp saiz azwa xde lah lagi..kecil sngt..hehehe..


tadaa...ni lah pilihan cik mah...


bergambar kenangan setelah shopping bj renang..oh ye.

tadaa...ni lah bj renang yg cik mah beli..ni masa dekat krabi..

lama tau entry ni peram..sbb xde gmbr cik mah pkai ..hahaha..




TQ

PUAN MAH

6 00 sudi berkongsi cerita:

miss eimanhikmah said...

mahal tak?
ratus2 x harga dia?

cik mah said...

Cik mah xingt berapa dah hrga..tp berbaloi..

H♥H said...

sampai beratus ke puluh jer.. huhuhu

Fiqah Feeona said...

Memang tengah cari. Thanks Cik Mah

cik mah said...

Ratus juga..tp berbaloi sngt..

cik mah said...

Ooo yeker...try lah isha2 ig tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...