Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 3 November 2015

2nd pregnancy: Losyen anugerah dan barra gel NR

selamat pagi...

kali ni persiapan berpantang sedikit lain..sj nk cuba kelainan pulak..hehehe..dulu masa cik mah ngandung azwa pkai hp xberapa canggih nk whatsapp..sbb lembab..so mlas lah sikit..then xde pun group2 ngan geng2 whatsapp...skrng ni ramai kawan2 suka share mcm2..so excited gak lah nk cuba...

ni antara yg dicadangkan kawan2 cik mah yg dah pernah guna sebelum ni...

losyen sejuta khasiat anugerah ni ada 3 warna..hijau..biru n merah..

yg hijau ni pling best..bau apple n pling xpanas...sedapnyerlah bau..ni cik mah dah start guna..sapu2 kat kaki..sbb masa start 18w mcm tu dah start cramp2 kaki kiri..sejuk kot..so en suami lah sapukan..alhamdulillah..pagi tu lega je rasa..syukur...

cari merata gak..masa blik kg besut cari gak..tp yg ada yg merah je...then masa g chow kit nk beli barang nmpk signboard kedai jul barang2 naugerah ni..singgahlah jp..masuk2 terus nmpk..amik ha berkotak2 ada...terus ckp nk...hrga kat kotak RM26..then masa nk bayar akk tu bg RM20..wahhh..alhamdulillah rezeki...bnyknyer diskaun..tq akk..moga murah rezeki akk...

yg losyen ni juga..cik mah plan nk pkai nnti masa pantang..nk pkai sebelum pkai bengkung..kiranya sapu di perut nnti..insyaallah...

oh ye...ape yg best juga losyen ni..dahl;ah bau sedap..n pling cik mah suka..xde melekit2 pun..sedap je pkai..so..cantik manis bolelah cuba ye..



then baraa gel ni cik mah beli dekat aeon big wangsa maju..dekat atas..dekat booth kecil2 dekat food court...amboi jelas kan..ehehe..

usha2..tgok2 eh ada..RM30 sebotol..ni boleh guna untuk miss V kita...penjagaan juga ni...then boleh gak gunakan sebagai syampu...kira serba guna juga barra gel ni..barra gel ni dari NR...xsabar nk try nnti..

insyaallah nnti cik mah review ye...

TQ

PUAN MAH



6 00 sudi berkongsi cerita:

misz sheyla said...

mase berpantang dulu pakai jugak losyen apple ni..bau die serius best giler... panas pun panas...sapu kat perut sebelum pakai bengkung..tpi tu la maybe tak sesuai...rasa gatal tiap kali sapu pada perut.....lpas tu dah xpakai...

cik hani said...

Dah ada pengalaman berpantang, boleh cik mah tambahbaik untuk berpantang kali ni..

InsyaAllah..

Boleh jadi sharing untuk rakan rakan lain

Aimi Muhamad said...

terus nak google jugak, nk tahu info lebih lagi.nti boleh carik jugak

cik mah said...

Ooo yeker...cik mah try kat kaki.setakat ni okry..hrp nnti kat perut pun okeylah hendaknyer .

cik mah said...

Aaa..tu lah..sj nk try yg lain n yg baru..

cik mah said...

Kan2..bgus2..rajin memgoogle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...