Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 6 November 2015

Jadi tumpuan tetiba..

seamat pagi...

ni nk share tentang azwa pulak..semakin hari semakin bijak ank ummi ni...

ni nk cerita masa g karnival dekat kompleks muhibbah batu caves tu..simple je karnival tu..tp ada tempat main budak2 ni..memula sampai azwa dah excited..ummi kata jln2 dulu..die xdelah marah2 pun nk..azwa baik je paham..tq sayang...then die ajak abah die g dekat ngan tempat main ni...

bila tgok2..rata2 semua besar2 je budaknya...boleh ke azwa main elok2 dlm tu..mau nnti kena langgar pulak ngan budak2 besar...

tp xpelah...bg canlah masa tu dekat die kejap...masa masuk je tu..terus budak2 laki kat dlm tu excited tgok azwa...hahahaha..ape dah jadi ni..dieorang semua dok kerumun azwa mcm semut..ahah...so melayan azwa..siap wefie sama2 lagi..tolong jagakan azwa lagi..alah2 terhar ummi tgok tau..mmg eloklah dieorang tgok2kan azwa..ummi abah mak tok n tok ayah duduk tepi je tgok2 kan...abg2 semua baik2..siap dukungkan xbg azwa panjng...yg klaka masa hr tu azwa pkai skirt pulak..hahaha...seronok die melompat2 dlm tu..sampai xnk balik..nasib berjaya pujuk dengan belon hello kitty...

rupanya..abag2 kat situ xde adik2 perempaun..semua adik beradik die lelaki..hehehe...patutlah pun teruja semacam je ngan azwa...hahahha..klaka ummi tgok..

pape pun terima kasih ye..azwa pun pandai jaga diri n pandai berkawan..senang hati ummi tau..

TQ 

PUAN MAH

3 00 sudi berkongsi cerita:

cik hani said...

Kan kak long tu.. mesti lah bijakkkk.

IMaH said...

azwa! bila nak jumpa ni? geram tau dengan azwa ni. dahla comel, bijak sama. Hihi..

cik mah said...

imah:kan2,...tu lah..bialah dapat jumpanya...hope nnti adalah masa dpt jumpa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...