Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 11 November 2015

Peramah rupanya...


selamat pagi...

cerita lama peram..hehe...maaflah...lupa pulak nk post..hehe...

ni masa g jl;n tar...azwa setahun dah kot..ke belum..maaf..lupa sudah...

sj lah nk try makan kat the loaf kat sogo tu kan...hahaha..fefeling gitu...pastu adik pelayan tu agaknyer berkenan ngan azwa...boleh pulak die p beli belon tu utk azwa...alahai..sweetnyer abg pelayan tu..lelaki tau..bukan perempuan..tu yg cik mah teruja tu..ops...

mungkin masa awal2 masuk tu die dok agah2 azwa..azwa pun melayan je..hahaha....tetiba ngah tunggu nk order...budak tu bw belon ni..alhainya..sweetnyer..eh lagi skali pulak ulang..hahaha...

tq abg pelayan kat the loaf...



azwa..surelah suka sngt...beriya die pegang sampai tgok nk meletop pun ada..abah die dahlah penakut..hahaha...


yg ni pulak masa nk cari bj utk shoot 1st birthday azwa dekat anakku festival city tu...alahainya...bz die melayan akk2 tu...siap masuk kat kaunter lagi tau..hahaha...sukalah tu ngan akk2 tu kan...

dieorang pun teruja sbb rambut azwa tu...pelik katanya..sbb perang benar...ummi pun xde jawapan utk itu sampai ke hari ni...n hari2 akan datang..tgoklah nnti adik kamu mcm ne...hehe...

ni pun die peramah dok tegur2 akk2 tu kat tempat bayar tu..skali akk2 tu geramlah ngan die...teruslah amik die..nk pulak die..abah dok emantau die takut2 nangis..elok pulak...ummi amik gmbar...lmbt jadi ummi nk pilih bj tau..hahaha...ada2 je kan..

pape pun tq semua yg sngt baik dengan azwa..siap ada bg free gift n macam2 lagi tau..tq sngt2...

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...