Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 23 November 2015

Bercuti ke Krabi: Golden moon aonang,Krabi


Selamat pagi...

Review lagi...Kali ni xnk tangguh lama2..hehe...

Hari ni review hotel kami di krabi pulak..kami pilih utk stay dekat golden moon aonang...ni semua booking dr air Asia go je..snng je..

Amik 2 bilik...kami sampai awal..sbb flight pukul 7 pagi kan..then Thailand lmbt sejam dr kami..so dlm pukul 9 kami dah sampai hotel..

Dah ckp awal2 nk simpan beg2 je...tp alhamdulillah dpt 1 bilik dulu..okeylah kan..snng berurusan dgn mereka...masuk2 brng dulu..pastu nk turun sbb plan nk g emerald pool...masa turun dPt dah 1 bilik lagi..tp malas nk naik dh...hehe...so nnti jp lagi tu br nk amik...




Ni gmbr hari kedua cik mah kat hotel...sblm kuar nk shopping..hehe..ni Bahagian dpn..n Ada tempat utk breakfast...paling best..mereka sediakan pisang utk tetamu mereka..percuma je..le amik bnyk2...hahaha...azwa sukalah sngt..



Yg ni bilik tidur cik mah..kecik sikit dr yg bilik bff cik mah..tp okey je..

Ada heater..Ada peti sejuk..Ada peti besi tu,,Ada tv..Ada tuala yg mencukupi...n Ada balkoni...pling best Ada ampaian skali tau...tu yg best..snng nk sidai bj basah lps g pulau2 tu..



Bilik yg besar sikit ni Ada bantalnya extra 2..yg lain sm je..katil besar sikit..n bilik n bilik air pun besar sikit..




Ni pulak kunci bilik...sj nk gak snap gmbr..

Masa kami check in..sblh hotel tgh Ada pembinaaan..tp okeylah...xdelah bising pun..means mlm xdelah pape kerja...boleh je tdo..dah penat..xde dah dgr kan..cepat je Lena..lps tu..hotel ni xde lift..penat sikit lah..tp kitaorng okey sbb dpt tingkat 1 je..so okeylah kan...

Lain2 okey je...toilet mcm bau pelik..mungkin mmg perfume mcm tu..sbb semua bilik pun sm je bau..tp xla x menyenangkan.okeylah..overal 3.5 bintang lah cik mah bg...

ni link sebelum2nya...





TQ

PUAN MAH


4 00 sudi berkongsi cerita:

IMaH said...

Bersih dgn luas bilik! Cik Mah preggy pn nmpk slim je. Hihi..

cik mah said...

Itulah..puas hati...hehehe...bj je besar tu kot...hehe

Mummydearie said...

Janji bilik hotelnya bersih. Asal dapat tidur lena malamnya okeylah. Yang penting sesi jalan-jalan makan angin tu nanti :)

cik mah said...

@Mummydearie

aa tulah...alhamdulillah semua okey...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...