Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 20 November 2015

Bercuti ke Krabi: Air asia go ke krabi..














Selamat pagi..

Hr ni sambung lagi cerita krabi lagi,,,cik mah n bff pilih utk booking melalui air Asia go je masa tu...flight n hotel include skali..
Adik cik mah hantarkan ke klia2...then kami lepak2 lah menunggu masa nk naik flight...bila berempat ni bestlah juga..mcm2 boleh buat...pukul 6:30 mcm tu dah boleh naik flight..cpt juga...dpt sit sebelah ngan sayap kapal terbang..




tadaa..kasi gmbr 1 lah...azwa mmg cik mah xlarat nk dukung..ibu abi n abah dielah gilir2 dukung die...klau die tdo br pkai ssc die..tp die xtdo sngt pun..excited juga kot..hahaha





ni pulak gmbr di atas awan sana...abi azwa yg amik..cantiknyer kan..subahanaallah...mmg terasa sngt2 indah...xpuas rasa tgok..sbb perjalanan sejam 10 minit tu rasa kejap je masanya berlalu...



ni pulak total tiket utk 5 orang...azwa duduk kat atas riba je..so pergi balik RM100...ni total utk pergi balik skali dengan hotel utk 3 hari 2 malam...



ni pulak perjalanan n no flight yg lepas...masa blik tu pukul 4,30ptg dah beoleh masuk..tapi delay sikit...tp okeylah..sbb masa sepatutnya 5:10ptg..so okey je...

alhamdulillah perjalanan semua selamat n lancar je...syukur sngt2...

azwa masa atas flight pun okey je..xbnyk ragam...bg buku diamlah die..hehehe..tu mmh minat die sngt2...masa blik pun ada mat salleh tu bg pinjam buku anak die..sukalah azwa sebab buku tu ada bunyi2...

cik mah pulak masa nk g rasa xselesa sbb rasa nk muntah n pening sikit..maybe perut nk kosong kot...tp[ lepas turun tu okey je...pergi n blik 2 kali g toilet..biasalah..ibu mengandung..xle nk tahan kan..hahaha..

oh ye...utk ins naik flight..ibu azwa uruskan..RM60 utk cik mah azwa n abah die..okeylah..xla terlampau mahal...

pape pun..semuanya okey je utk flight air asia...t part hotel cik mah cerita lain ye...

link lain2 




TQ

PUAN MAH


7 00 sudi berkongsi cerita:

Fiqah Feeona said...

Bestnye berjalan-jalan..

cik mah said...

Skali skala..seronok..

dorsett pink said...

saya dulu ke krabi, ikut jalan darat.. bertukar2 naik vam dari hatyai. tapi balik kl naik flight air asia dari phuket. from krabi, naik van ke phuket

IMaH said...

Bestnya! Mintak2 ada rezeki nk Ke sana

cik mah said...

Insyaallah imah...aaa..mmg best...suka

Mummydearie said...

Tak sampai-sampai lagi Krabi ni. Entah bilalah nak pergi. Membaca pengalaman orang travel, memanglah seronok. Turut teruja sama!

cik mah said...

@Mummydearie

kena ada plan n start buat budget...insyaallah akan sampai kesana...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...