Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 13 November 2015

Bercuti ke Krabi: Krabi with Love..

selamat pagi....

rindu krabi...hehehe....sesiapa dah follow ig cik mah n fb mesti dah tau kan...so ni share dekat blog sebagai kenangan n hope dapat memberi serba sedikit info utk sesiapa yg merancang bercuti ke krabi nnti...

cik mah n bff cik mah booking masa bulan 3..part2 booking tu n naik ape semua t cik mah cerita...

ni gmbr masa dekat KLIA2...adik cik mah antakan pukul 2 pagi dari gombak...flight pukul 7 pg waktu malaysia...okey je stay kat KLIA 2 tu..selesa je..




ni kitaorng minum2 je kat paparich tu...sblm check in semua...

then ke toilet n check in luggage...

cik mah n bff bw back sandang belakang utk ke dlm flight...yg lain simpan as luggage je..

lepas tu check in terus tunggu dekat ngan tempat nk naik kapal terbang tu...

azan subuh je..kitaorang sembahyang dulu..sbb 6:20 dah kena masuk n tunggu kat bawah lagi utk naik flight...gilir2 ngan abah n abi jaga azwa...so snng lah...



tadaaa...azwa ngan ibu n abi die...

teaser dululah ye cerita krabi ni...t cik mah sambung pengalaman cik mah...

ni link berikutnya




TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

IMaH said...

bestnya cik mah dah sampai krabi. imah dah masuk waiting list ni krabi. ad rezeki blhla pergi. nnt kongsi pengalaman dkt sana k

cik mah said...

Tu lah..seronok.g krabi...pulau cantik2...bnyk lagintu yg xg...k..t cik.mah share lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...