Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 24 February 2016

Beli drill jenama BOSCH dari 11 street..

selamat pagi...

ni nk share pengalaman pertama kali beli dekat 11 street...

sblm ni pernah nmpk ada blogger share die beli drill..hrga murah gak..jenama bosch..terus lepas tu semangat nk cari gak..sbb en suami mmg nk pun beli...rasanya blogger tu beli dekat lazada..tp masa cik mah usha2..lazada mahal dlm RM50 dari 11 street tu...

so pilih2 n pk2...last2 en suami kata beli dekat 11 street lah..sbb bc review semuanya okey...so kami decide belilah...


tadaaa...

ni yg cik mah beli..







alhamdulillah...yg diidamkan en suami dah dapat dah...so nnti pindah rumah baru bestlah..hehehe...

kdang2 tu kan..hr ni hrga lain..esok hrga lain dah..klaka pulak rasa...so bila rasa hrga tu dah murah..belilah cepat2 ek..hehe...

en suami dah test dah...alhamdulillah semuanya okey...

penghantaran pun okey je..xde pape masalah pun..so..bolehlah beli lagi dari 11 street..

TQ

PUAN MAH


4 00 sudi berkongsi cerita:

NabilaHasyim said...

11street, xpenah tau lg, huhu..

kira murah gak tu, Bosch dpt rm178.
km dulu beli tak ada jenama pun, rm170 jgk, made in Korea..

Dkna Abza said...

geng suami memang suka kalau dapat benda ni

cik mah said...

La yeker..famous juga 11 street..trylah usha2..

cik mah said...

Kan2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...