Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 15 February 2016

Props utk maternity photoshoot

Selamat pagi...

Kali ni nk share antara props yg cik mah guna utk maternity photoshoot yg lepas...

Nk share sbb kot2 boleh bg idea pada yg lain klau nk buat nnti...simple2 je pun...


Yg set topi botties n mitten ni cik mah beli dekat qq bby..Dana da pun sebenarnya..tp xpernah ada yg 1 set...so bila jumpa yg ni..alahai...cutenyer..amik lah nk buat utk jadi props...

Then yg sepit2 comel2 tu pun last minit gak...TQ abah azwa sudi layan kerenah ummi ajak g kaison lepas abah blik kerja..ummi tau abah penat...tp TQ layankan ummi juga..then tali guni tu mmg Dah ada dlm simpanan pun...then gmbr 4D adik bby dapat masa scan kat sonoworld..



Yg ni pulak..bj comel sngt2 skali suar..tp xsempat pun amik gmbr ngan baju ni..sj nk cerita..hahah...bj ni beli sama ngan kaklongnya...t le snap sama2...klau bby girl lah..hahaha..entry taip masa 37w..

Bj yg cik mah guna sebagai props tu t cik mah share gmbr yg..bj rompers je..biasa2...beli kat GM klang...dulu masa azwa bj rompers bnyk kakak yg bg pinjam..so bila turn adik baby..bj tu dah kat anak sedara abg ipar...so cik mah beli kan barulah utk adik.


Yg Bingkai pink tu pun dah lama ada..props masa birthday azwa tahun lepas...beli kat kaison juga...then yg love tu sj tmbh2..print sendiri je...riben pun yg dlm stok je...penguin comel tu sj beli masa beli sepit tu..ehehe...then cari perkataan love yg 1 1 tu..tp xde pulak hulur e...alaaaa...so amik lah yg mcm ni...cantik juga..


Utk yg kasut adik baby ni beli masa g qq baby juga..mmg nk cari kasut comel pun...ni je pling comel rasanya..hahaha...yg kasut kaklong tu beli masa g hello kitty go around tu...sj beli besar sikit..ehehe...yg tu cik mah print je biasa...kembang2 sikit sbb masa amik gmbr tu br lepas hujan...


Yg huruf GIRL tu beli kat Kaison juga..hehehe...Ada dari A sampai Z...yg papan hitam tu..dr zaman pre wedding punya..lama kan ...sngt berguna...

so..ni lah antara props yg cik mah gunakan..simple2 je...kena kreatif nk guna je...

hope dapat membantu serba sedikit...

TQ

PUAN MAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...