Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 23 February 2016

Mengkawan chalet, sungai klah


selamat pagi...

sambungan cerita dari family day yg teaser tu..hehehe..maaf lama baru nk share..blur sebenarnya nk start dari mana...

so..baru dpt rentak..kita start dari tempat penginapanlah ye.

ni maklong cik mah yg bg cadangan...kami pilih tarikh 11-13 dis 2015 tu..sbb 11 dis tu hari cuti sempenan hari kelahiran sultan selangor..

pilihan tempat tinggal adalah MENGKAWAN CHALET,sungai klah,sungkai perak...

tempatnya dekat ngan hot spring sungai klah tu...kena lalu situ dulu baru sampai hot spring..dari chalet ni nk ke hot spring xsampai 5 minit pun naik kereta..dekat je...

seramai ahli keluarga JMZ join family day kali ni..ikutkan ada lagi..tp atas masalah n atas urusan kerja..mereka xdpt nk hadir kan diri..

xamik gmbr pun kawasan tu..sbb cik mah sampai petang dah...yg lain2 gerak awal dah..cik mah tunggu en suami blik...pukul 4ptg mcm tu baru bertolak...

yg ada gmbar pamplet ni je...



bilik yg cik mah duduk..skali mama ayah..kakak n abg ipar n anak2nya.. RM200 semalam..ada 2 katil queen..

bilik besar gak..boleh je tidur bawah..en suami..ayah n abg ipar tdo bawah je..bw toto lebih...

bilik yg katil queen single RM150 semalam...yg jenis rumah ada dapur tu..dah penuh masa tu..so kami amik bilik2 je... total semua 8 buah kami amik..

utk bilik kami ada sedikit masalah..kunci pintu bilik air rosak..so abg ipar godek2 lah..nasib okey..tu pun pakukan je...then kat dinding tepi bilik air belah bawah tu..dah mcm kena makan ngan anai2 sikit...so terkopak sedikit..bilik lain okey..

cuma bilik pakusu cik mah pintu depan pulak xle buka..nasib ada sliding door..masuk kot situlah jawabnya..

oh ye..katil kami mcm terasa springnya..xtaulah mungkin ada yg duduk sebelum ni ada terbalik2 kan kedudukan tilam tu kot..agak sakit pinggang disitu..sbb mak buyong yg tdo kan..hehe...

lain2 dari segi kebersihan okey je..suasana pun nyaman je...

klau nk tempah utk sediakan makan pun boleh je..kami ada tempah utk makan tgh hari sabtu n makan malam..n makan pagi hari ahad...makanan okeylah..boleh terima..alhamdulillah...

dewan terbuka pun disediakan juga...tu kena booking gak..takut bertindih dengan group2 lain kot ada yg nk buat aktiviti juga..

set utk bbq pun ada juga..tu pun kena sewa lain...tp okeylah...best juga kami bbq pada mlam sabtu tu...ngan berkaraoke..karaoke kami bw set sendiri..tp nk sewa ngan pihak chalet pun ada juga..

dari segi penambah baikkan mungkin bnyk lagi boleh ditambah baik..insyaallah klau ada rezeki boleh kesini lagi..mana tau nnti lagi cantik...

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...