Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 4 February 2016

Meja study azwa dari ikea


selamat pagi...

ni nk cerita tentang azwa pulak...azwa yg suka sngt study...

cik mah mmg plan nnti nk beli kan die meja study yg ikea tu nnti bila ada rumah sendiri...

tapi kan..dah terbeli dulu pulak..hahaha...beli masa opening ikea cheras yg lepas..mmg tragislah..hahaha....jem sngt2 masa nk g tu..tp puas hati ape yg nk dpt pun...

kerusi ni ada 2...tp  1 lagi xpasang lagi...pasang 1 je dulu..limited space kan...



beli yg besar sikit..sennag le tahan lama...meja biru..kerusi ada pink n hijau...




buku2 ni antara koleksi buku yg cik mah belikan dipesta buku n jualan gudang semua tu...beli penahan buku skali..susun elok2 n pesan kat kaklong lepas blaja n bc buku kena kemas balik..alhamdulillah...syukur..mendengar kata gak kaklong ni..snang nk handle sebenarnya...

azwa ni klau duduk kat kerusi tu mmg die leka sngt..lepas 1 buku..die tukr buku lain pulak...alhamdulillah dah tu minat die...so umi memberikan galakan je lah kan...

xsabar nk deko bilik azwa nnti bila ada rumah sendiri..moga2 dimurahkan rezeki..amin...

TQ

PUAN MAH

9 00 sudi berkongsi cerita:

Nursaila Norman said...

cuti hari wilayah baru ni saila ke IKEA jugak nak membeli meja Lissa kononnya..tp bei brg lain plk. ahaha. harga meja ni dalam rm190 mcm tu kan..kerusi tu cantik lebih dari kerusi yg harga rm17.90 tu kan..hehe

cik hani said...

Wah...mesti eksited azwa kan...
Nanti dapat adik, boleh sama2 study kat meja ni bila adik dah besar sikit

Mummydearie said...

Alahai, rajinnya Azwa! Kecil-kecil dah ada meja study. Semoga dengan kehadiran meja study yang comel ni, kerajinan Azwa belajar berlipat kali ganda hendaknya!

misz sheyla said...

alahai comelnye ...cik mah share la tips ajar anak membaca...

cik mah said...

Ooo yeker..eh..xla...meja xla sampai rm190...mahal betul tu...masa tu cik.mah g ada diskaun...

cik mah said...

Aaa...die mmmg suka sngt meja tu...itulah..tu yg beli 2 kerusi siap2..hehe

cik mah said...

Tq aunty...amin2...moga2 azwa semakin rajin..

cik mah said...

Tq aunty..insyaallah..t cik.mah sharekan tips pulak ye..

IMaH said...

Azwa rajin baca buku! hihi...memang sesuai la meja ni untuk dia. Senang nak buat aktiviti menulis, melukis & baca kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...