Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 5 February 2016

Boleh diharap ...


selamat pagi..

cerita kaklong lagi...

mmg betullah kan..budak2 ni suka meniru ape yg kita buat..bukan je ape yg kita ckp..tp ape yg die nmpk ape kita buat...

betul juga orng ckp...sikap ank lambang dari sikap ibu bapanya...sbb kebanyakkannya die akn tgok ape mak ayah die buat...

lagi2 mcm azwa ni..24 jam ngan umi...

so bg cik mah sendiri..cik mah mmg perlu tunjukkan sikap n bercakap yg baik2 depan die...

dari situ insyaallah die akn bersikap baik juga dgn semua orang..alhamdulillah...sampai hari ni..azwa masih lagi bersikap sngt baik pada cik mah..bersikap baik juga terhadap semua orang sekeliling die..syukur sngt2...

ni masa cik mah nk ambil gmbr sapu tgn baby utk packing2 lps tu..lepas tu..kaklong ape lagi..sibuklah die..cari hp abah die..nk gak buat...siap susun tu xtahan..pastu amik pulak pasu comel umi tu nk amik skali gmbar...

alahai syg...mmg boleh harap sngt dah kamu ni...

sebijik die tiru gaya umi die amik gmbr..hahahha..



yg bawah ni pulak..masa cik mah bz siapkan kain selimut baby pulak..dari dlm bilik..tgok kaklong dok kehulu kehilir dok sibukkan baju die..dari ampai kain rendah kat dapur tu..die masukkan dlm bakul..last skali...die ngomel sorang2 dok lipat baju..hahaha...


abah die baring kat tepi tu...alahai..sweet je umi tgok kamu syg...

klaulah kain tu berlipat betul...untungnya umi kan..hehehe...

moga2 nnti dah besar pun rajinlah kamu ye..amin...

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...