Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 3 February 2016

Hello kitty Go Around Malaysia


selamat pagi...

baru tau yg hello kitty o around ni dilanjutkan lagi sampai 14 feb..

so...mummy2 yg nk g bolehlah..tp ni ada sedikit review dari cik mah...

cik mah xdelah nk g sngt pun..hahahha...sbb pernah g dah yg kat johor tu...situ mmg best n sngt puas hati..

yg ni cik mah dapat tiket free dari karangkraft..dapat 2 tiket free..tapi boleh g masa hari bekerja je..huhu...tu kurang best..nasib abah azwa ada half day lagi skali..so setelkan pasal kwsp n g lah kat sini...

bg cik mah tiket agaklah mahal juga...huhu...

tp dah free okeylah..hahaha...so belikan tiket 1 lagi je utk azwa...azwa punya tiket plus GST skali..RM40 gak..huhhh..kesat peluh je lah...dapat 2 voucher utk main game...1 game tu klau beli nk main RM12 juga..okeylah..tp semua game payah gilerlah...xsesuai pun utk budak2 main..mak n abah budak yg kena main..hahaha...pendapat cik mah lah...

pastu masa cik mah g..free gift just yg tempat gantung kad tu je..okeylah dari xde..hahaha..



main 2 game...tp just menang 1 kad toet tu je...mcm stiker tu...biasa sngt2...xde makna pun azwa tgok..hahaha...kot ye pun..klau fridge magnet ke..key chain ke..best gak...

then dah kuar tu..cik mah belikan azwa sesuatu..sbb die mmg nk kasut kitty tu lama dah..sok usha kasut kakak amani die...so umi belikan lah ..amik saiz besar sikitlah..bia berbaloi pkai lama2..hahaha...RM80 tau x kasutnya..tp okey..sbb bertahan lama klau azwa pkai..setahun tu insyaallah lah...

then ada gak beli sabun hello kitty sebotol..beli sbb bau berry yg sedap sngt...hahahahn botol yg cantik...tu dah jadi pemangkin azwa nk mandi...


ni antara gmbr2 kat dalam tu...


azwa n boyfriend baru..hehehe


azwa sngt excited bila jumpa kitty..semua tempat die lari2 pastu berdiri tepi tu suh umi amikkan gmbr...




ni die sendiri nk posing ala2 gitu..ikutlah suka kamu azwa..umi n abah layankan je...

bnyk lagi gmbr..tp xlarat nk upload semua lah..hahaha...

cantik tu cantiklah...azwa suka je..cuma hari biasa xdelah maskot hello kitty atau pape persembahan ke..agak boring lah kat situ sebenarnya..klau ada persembahan..azwa mesti lagi happy...

klau g sabtu ahad..hrga lain ye..sbb ada persembahan kot..hahaha...

okeylah sekian shj review dari cik mah..

TQ

PUAN MAH

5 00 sudi berkongsi cerita:

cik hani said...

Comey nya kasut hello kitty..
Comeyyyyyy sangat..

mesti azwa suka kannnnn..
Dari kecik dengan hello kitty jer..

Cik mah.... Baby kedua dah scan ke????

Isma said...

Uittt..sempat lagi up entry masa berpantang ek..hihi...nk kena rotan ni.. hahha..

kalau orang yang minat Hello Kitty mesti syok jelah kan p sana. Macam Azra ni suka juga sebab HK ni kan Cat..dia pernah masuk kedai emas sebab nampak loket HK ni...laju je melulu masuk...dahlah ummi pakai selekeh.,.hihihi

cik mah said...

Kan2..umi yg geram ngan kasut tu..hahah..bby dah lahir dah cik hani..tgok post lepas2..ada cik mah update..

cik mah said...

Entry lama dah..siap2 schedule dah..hehe...yeker...gwgirl.mesti suka hello kitty kan..

zeera lily said...

azwa yg comei..
sesuai sgt ngn hello kitty tu...
bila dia pegi.. aunty pun pergi juga hari tu..
kalau tak boleh jumpa dia ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...