Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 26 February 2016

Booster seat dari sweet cherry

selamat pagi...

kali ni nk share tentang booster seat pulak..

cik mah mmg ada plan nk belikan kaklong azwa booster seat ni...sbb tgok anak sepupu cik mah lelaki pkai elok je..then pernah usha2 dekat quill jenama cassato tu..perghh..warna pink..rm1000 kot..tapi cantik giler r...

tp bila pk...RM1000 tu...bnyk boleh beli..hahaha...

so xdelah usha2 pun ke lain lagi..

then tetiba masa bulan 11 hari tu..g manjaku dekat sri gombak...nk beli pampers adik baby yg NB...tetiba eh ternmpk pulak booster ni..tgok2 hrga RM199...

jauh lebih murah..

tp bab2 ni xla pandai..so snap gmbr je dulu n nk tnya kawan cik mah..

tq sudi memberikan pendapat ye akmar..




masa ni ada warna hitam je...klau online ada gak kelabu..tp suka lagi warna hitam ni kot..


ni details cik mah amik dari web sweet cherry

LB517 Canyon Child Booster

Description
Net Weight: 12 kg

Features: 
  1. Suitable from 9 to 36kg
  2. Extra padded seat for children from 9 to 18kg
  3. Backrest can be removed to become booster seat for children from 22 to 36kg
  4. 5-point, 1-pull safety harness
alhamdulillah..azwa sngt selesa duduk kat booster baru die ni...

yg car seat lama tu..turun ke adik baby lah pulak kan..


tadaa..gmbar kaklong..

die siap boleh bersila bagailah duduk kat booster tu..selesa..siap kdng tu letak tgn die kat kiri kanan lagi..mcm boss sngt dah tau..hahaha...

n lagi 1..azwa mmg skema..die xle klau xpkai tali pinggang masuk kereta..mulut xhenti2 sebut tali pinggang selagi xpkai..so..die mmg akan duduk atas seat die sendiri..xpyh paksa2..hehehe...

alhamdulillah semua dipermudahkan..snnglah umi nk uruskan adik nnti..

sekian shj review..

TQ

PUAN MAH

10 00 sudi berkongsi cerita:

myrah said...

good girl lah kaklong azwa ni..
harap irfan pon macam ni lah nanti, bertahan lama nak duduk carseat..hehe

Farhain Azmi said...

pandai azwa posing..cantiklah booster tu cik mah.

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/02/jimat-berbelanja-di-ensogo.html?

Mrs ShaQ Kirin said...

: wahhh... hehe sama pulak... saya pun tgh survey car seat nie utk abg long Al Aish... hehe.. Murah nye RM199. ada lagi tak eh harga tu?

Syaz Rozelt said...

comel je azwa duk dalam booster seat tu..hhee

cik mah said...

Tq aunty syaz

cik mah said...

Ooo yeker..trylah usha2 manjaku nnti. Hrp2 ada lagi..

cik mah said...

Hehe.. tu lah..die klau suka..sukalah die bergmbr..

cik mah said...

Tq aunty..insyaallah..klau dah biasa akn snng nnti kan.

Bunda_nora said...

Terima kasih sudi ke Blog Bunda...

Rahayu Hanim Nordin said...

Sis nk tnya... car seat tu boleh baringkan takk? Or statik je tegakk camtu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...