Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 6 May 2016

Berpantang: Natural Rose Water



selamat pagi..review lagilah ye..

kali ni tentang natural rose water...ni produk baru dari nawal..so tgok2 mcm menarik je kan..belilah skali ngan mandian herba masa tu..COD je..

cik mah start pkai natural rose water ni masa blik dari wad tu..pkai lepas mandi pagi n lepas mandi petang..pkai kat muka n rambut sikit2..

sedp sngt baunya..semestinyalah bau ros kan..xpyh banyak2..3 4 titis dah cukup...kat tapak tgn..then sapukan kat muka n ramnut..mmg sngt segar rasa kulit muka..mmg cik mah terus pkai sampai sekarang..bnyk lagi pun sebotol ni..xtau than berapa lama..tp mmg tahanlah dah 2 bulan ni..bnyk lagi ni...

ape yg cik mah rasa..kulit muka mmg segar...xcepat berminyak..mmg xberminyak dah lepas pkai 2 minggu tu..elok je rasa..n pori2 jadi kecil..muka cik mah ada jerawat gak..tp ni pori2 dari bekas jerawat pun makin kecil dah..wah...happy sngt2lah kan..

klau ada masalah rambut pun boleh pkai..mmg sngt membantu dari testimoni yg cik mah baca...cantik manis bolehlah try ye..

nk tgok bnyk lagi testimoni customer nawal ada kat fb Nawal herbal beauty...

ni cik mah punya...



bertahan lama kan..

hope dapat bantu cantik manis yg ada masalah kulit muka n rambut..

cik mah mmg suka sngt pkai ni...mmg mebantu maslah kulit muka cik mah..dah xberminyak..n jerawat xnaik dah..tinggal nk hilangkan kesan2 je..semua pun dah hampir nk hilang dah kesan2 tu..alhamdulillah..akhirnya jumpa yg serasi..

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

QasehnyaRania said...

alhamdulillah
bila serasi bersama mmg suka kan..
bru tahu.
nice sharing.
tenkiu cik mah

Nana Aris said...

sambil baca terbayang-bayang bau rose..mesti wangi je sepanjang hari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...