Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 17 May 2016

kids paradise,quill mall


selamat pagi...xhbis lagi sebenarnya kupon azwa kat kids paradise ni..ada 1 lagi..hahahha...

jimat gak beli masa ada promo tu..tempatnya pun xde lah crowded..so puas hati..

seronok melayan azwa memanjat....lari sana sini..buat itu ini..

ni ada 2 video azwa masa dekat kids paradise tu..


video

yg ni die excited main tangga tu...pastu turun ikut gelongsor..bni hari yg sm..tp lain2 bj sebab azwa kencing bnyk..hahaha..nasib bw siap2 bj spare utk die masuk situ...xla kena g kat kereta amik..


      video

ni muka budak seronok turun dari gelongsor tu...

umi n abah pun seronoklah melayan die..sedar2 die sendiri yg penant n ajak balik..slalunya pling lama pun melayan die 2 jam setengah je..lepas blik je..tertidurlah die kepenatan...mmg xlarat sungguh..kdang tu masuk kereta je dah tdo..letih betul tu...

so..buat ibu2 semua..marilah sama2 kita luangkan masa bersama anak2 kita sementara mereka ada depan kita..nnti dah besar bz masuk asramalah..aktiviti skolah..mesti rindukan saat2 mcm ni...nnti video je pengubat rindu..cewahhh...

TQ

PUAN MAH



1 00 sudi berkongsi cerita:

IMaH said...

Bestnya azwa dzpt g main2.imah Xpernah lgi dtg sini. Next time blh la g bwk fayyadh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...