Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 25 May 2016

Diy : Pelamin aqiqah uzma


selamat pagi..

rindunya nk diy kan..mmg rindu sngt tau...entry diy pun makin dikejar entry2 lain..lagi2 entry azwa tu..hahaha...

xpe2 kali ni nk cerita tentang aqiqah uzma yg lepas..ni tentang pelamin diy aqiqah uzma..

kali ni ummi xle nk menjahit2 pun..sbb dlm pantang then lepas tu je terus buat aqiqah uzma..nk kesana sini ngan ank 2..mmg xla sempat...so plan2 biasa je..

memandangkan mama cik mah dah cat rumah baru...n siap ada wallpaper baru lagi tau...abah uzma n azwalah yg cantik..dibantu tok ayah...cantik...pilihan tu umi yg bg kat maktok...so..kali ni temanya ala2 rustic gitu..hehehe...

warna rustic ni campur skali ngan warna purple n peach2 gitu..

ni masa umi draft je nk sent kat ibu...minta pandangan ibu..


hahaha,...klakakan cik mah lukis..lukis dari hp je..mcm ae je..janji nmpk ape bndanya okeylah kan...

n hasilnya dari kamera abi uzma..

tadaaaa,,,,


kenapa lain dari draft..

sbb adik kata xsesuai..hahaha..ewah2 adikku ini..

so die yg aturkan mcm hr kejadiaan tu...eh,..cantiklah pulak..okey..kakak terima cadangan adik...suka sngt2..

untuk yg barang2 kat pelamin n tentang buaian rustic uzma tu..tu nnti cik mh buat special review ye..

xsabar nk share..sbb cik mah suka rustic n simple2 je...dulu kaklong naik rocker je..tp pelamin kaklong umi buat backdrop sendiri..kali ni bg can adik nk buai..tp xde backdrop sbb dah cat baru kan...

tq pada semua2 yg bekerjasama siapkan pelamin simple ni..budget2 je ni..cuma bayar sewa buai..pallet seat tu je..n bbrapa barang tmbhan yg beli nk cantikkan n jadi milik sendiri n akan digunakan utk deko rumah nnti..hahaha..umi mmg budget2 je,,surirumah kan..tp hasil nk meletop je..

hidup DIY..hhaha....

TQ

PUAN MAH


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...