Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 23 May 2016

Selimut baby minky dot dot..

selamat pagi...

alhamdulillah..cik mah buat 1 lagi projek baru...projek terinspirasi dari kelahiran uzma...

projek selimut baby...

selimut ni dari kain fannel bercorak n kain kosong minky dot dot...

nk gtau yg kain minky tu sngtlah selesa tau...lembut sngt2 utk baby...alhamdulillah..selimut ni mendapat sambutan hangat.,...terima kasih pada kawan2 semua yg sudi beli..




yg ni warna biru..sesuai utk boy n girl..kalau nk orer skali ngan sapu tgn pun boleh..matching skali gitu...


yg ni pulak..xsempat post dekat ig n fb..dah bertuan..terima kasih sngt2...ni pun cantik..warna yg ceria..


yg ni special request dari customer cik mah..tina tq ye...


ni mmg feveret klau ada bby girl..meh2 sape nk boleh je...sngt cute tau..pink gitu..mesti anak2 excited..


yg ni buat mommy2 yg suka warna suci2 gitu...oh ye..nk buat hadiah pun sesuai..mmg cik mah skalikan ngan riben tu skali..so sesuai sngt dijadikan hadiah lagi2 utk new born baby..


alhamdulillah..ni pun dah bertuan juga tau..terim kasih..klau nk corak ni boleh je..tgok pada stok..

apa2 boleh je whatsapp cik mah 0176626152

meh follow kat fb ye rahmah2287

TQ

PUAN MAH


4 00 sudi berkongsi cerita:

Bunda_nora said...

Salam Puan Mah, Bunda berkenan yang warna oren dan corak kartun dia tu... tapi cucu tak lahir lagi, masih awal kandungan, x tau jantina lagi...Bunda nak tanya jer dulu... kalu reques corak yg sama tapi warna lain boleh?

Bunda_nora said...

salam, macam mana nak add IG Pn.Mah? Bunda berkenan selimut baby ni.

cik mah said...

Salam..boleh bunda..boleh whatsapp cik mah utk details pilihan kain ye 0176626152

cik mah said...

Ig rahmah2287

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...