Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 19 May 2016

Poslaju dah advancelah..

selamat pagi...

hari ni nk share..

nmpk tajuk tu..

poslaju dah advance tau..hehe..

hari tu cik mah ada beli barang..tp masa beli tu..kebetulan xde org kat rumah nk terima barang tu..xpelah..nntilah amik kat tempat biasa tu..jauh gaklah..kat2 giant batu caves tu..xpun melawati..

tetiba dapat mesej dari poslaju..kata barang xdpt dihantar..okey tu tau dah..

pastu poslaju mesej tu suruh amik dekat locker poslaju gombak lrt tu...

eh..blur jap...yg mana ek..yg tau ada booth poslaju kat lrt taman melati je..

okey xpelah..suruh je lah en suami g..

masa en suami g..die g yg melati tu..skali abg pos kata kat gombak lrt..so die g sana..cari2 xnmpk pulak booth poslaju..die p tanya kat kaunter tiket tu..terus die tunjuk locker besar ni..

blur kejap en suami kata..hahaha..


kena masukkan detail2 n tracking no skali..

pastu akan tertulis locker no brp n automatik locker tu terbuka..

wahhh...canggihlah poslaju...saya suka sngt..mudah n cepat..xpyh nk beratur panjng2 tunggu nk amik barang..jimat masa n tenanga tau..yg penting pantas n selamat..serpnok sngt rasa ngan servis baru dr pos laju ni..

ni gmbr lockernya..semangat en suami amik nk tunjukkan kat wife die ni..


lepas je en suami amik..terus dapat mesej lagi dari pos laju ..katanya barang telah diambil dari locker poslaju...

bgus servis macam ni..

oh ye..dalam locker ni limit 2 hari je..lebih dari tu akn dihantar semula dekat poslaju yg mana kita patut amik tu..

k lah..tu je..seronok punya pasal..nk sharelah..hehe

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

Anonymous said...

bagus servis ni..sbb x perlu beratur kt pos laju..n boleh ambik x kira pukul brapa asalkn x lebih 2 hari..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...