Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 26 May 2016

Buaian aqiqah uzma dari by_wawaiyus

selamat pagi...

dah anak 2 ni..progress blog agak terabai sedikitlah ye..entry semua cik mah schedule je..kdng2 ada masa mlm baru blogwalking..

so kali ni nk share tentang buaian aqiqah uzma hari tu...

yg DIY tu dah share entry yg lepas..

kali ni khas utk buaian n seat pallet ni..

lama dah cik mah usha2..masa uzma dlm perut lagi...start follow wawai masa wawai ada wat contest free guestbook tu..lhamdulillah rezeki adik cik mah..menang..so  teruslah follow sampailah ke ig wawai..

then usha2 nmpklah pulak wawai post yg gmbr buaian ni..mmg berkenan sungguhlah kansblm ni ada follow 1 ig tu..tp tnya2 mahal pulak..tp mmg cantiklah..pelamin siap buaian mcm ni..RM600..alahai..umi xmampulah pulakkan..so decide nk DIY je lah sendiri kan..

bila uzma dah lahir teruslah booking buaian ni..amik ha..bulan 2 dah booking..majlis bulan 4..excited kan uminya..

then plan2 nk amik skali seat ni lah..memula tu plan nk duduk bwh je atas bantal besar tu..skali...nmpk ada pulak wawai sewakan pallet ni..ape lagi teruslah booking juga..

alhamdulillah semua dalam budget2 cik mah..

tadaaa...ni lah buaiannya n tuan puteri dlm buaiannya tu...




Alhamdulillah...

Walaupun kali ni umi xsempat nk diy tirai pelamin belakang utk pelamin uzma..umi dpt idea br..masih diy juga kali ni..tp yg simple2 je..dari uzma dlm perut lagi dah bercita2..nk dodoikan uzma dlm buaian ni...yg umi diy just bw brng2 yg dah ada..beg tu beg bekas hantaran kawin dulu..LOVE tu masa shoot uzma dlm perut dulu..bear tu kaklongpunya..bunga je beli..sbb xde bunga kat rumah..haha..easel tu pun dr zaman2 kawin umi n abah punya dulu..sarung bantal tu beli je..xsempat nk jahit..hahaha.. bingkai gmbr uzma tu..ibu @ayushaza yg buatkan..tq2..sudi tolong

Tq pada @by_wawaiyus utk sewaan buaian ni..jgn risau..tilam baby dlm buai pun disediakn skali juga. Yg seat pallet tu pun cik mah sewa juga..senang..skali 1 tempat je.

Semua puji cantik sngt n lain dr lain..

Puas hati sngt2 sbb ape yg diimpikan tercapai


ni karangan dari ig n fb cik mah..hehehe


tu seat pallet tu..ada 2..1 cik mah guna utk duduk..1 lagi utk hiasan letak bunga..okeylah tu kan..

oh ye..ni cik mah pickup sendiri ye..

utk info lanjut bolelah follow bu_wawaiyus ye..

TQ wawai atas sewaan ni..suka sngt..sebab cik mah mmg minat sgt ngan ala2 rustic ni..sbb tu mmg buat tema ni kali ni..

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...