Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 9 May 2016

Didi & friends pon pon pon..


selamat pagi...

nk share video azwa pulak..

didi & friends dah semakin popular dah kan..tambah2 bila dah masuk astro ceria..tahniah didi..

lama dah cik mah post video ni kat ig n tag didi..then didi reply nk masukkan video ni dekat astro ceria..cik mah okey je..tp xtaulah bila..sbb kat rumah xde astro ceria..ahhaha..

tadaa...ni masa bulan puasa 2015..mengandungkan uzma..ngah tunggu abah die belikan chicken chop utk berbuka..

video

hon bas pon pon pon...

kebetulan pulak tu die buka spek..macam tau2 je..kelip2 mata die..

alahai kaklong..rindunya umi kamu kecik2...

ni dah 2 tahun lebih dah..sekejap sngt...

masih lagi dok mengulang tgok didi dalam cd yg cik mah beli tu..maklumlah internet umi terhad..so amik langkah lain beli CD..ulang juta2 kali..hahaha..

tp bnyk gak perkembangan nmpk dari azwa tgok didi tu..mcm buat2 bunyi tu..sebut nenek..dalam papaku pulang dari kota..dah kenal warna sbb kereta papa bw pulang warna merah..

mcm2 lagi sebenarnya..oh kena beratur naik bas...cara minum susu..bgn pagi gosok gigi..eh mcm2 lah..mak2 mmg semua taulah kiranya..naik hafal dah umi ni..hahaha...

okeylah..tu je nk share..ni entry didi yg lepas..

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

lia ummiirfan said...

hehehe... comell.. anak saya Yusuf pun suka Didi.. memang viral di kalangan kanak-kanak kan.. hihi.. apapun ianya sangat membantu pembelajaran anak-anak..

Farhain Azmi said...

comelnya azwa..pandai dia kelip2 mata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...