Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 16 May 2016

kad kahwin rustic dari kraf

selamat pagi..

alhamdulillah bisnes cik mah masih berjalan seperti biasa..n alhamdulillah majli adik dah pun selesai..

hari ni nk share lagi..hasil diy dari customer cik mah..

tadaaa..meh tgok gmbr dulu ye..




yg ni guna kertas 175gsm tu...customer cik mah beli 2 paket..so ada 100pcs..n utk saiz mcm ni..boleh dapat 300pcs tau..sngtlah jimt kan..customer cik mah design sendiri..lagilah jimat...utk tu bolehlah save kos utk kad kahwin...utk ni 300pcs kosnya xsampai RM100 tau...termasuk doily paper..kertas kraft..ink printer n sampul klau DIY sendirilah..klau tempah utk kad siap lainlah hrga..sbb ada kos design n printing skali kan..

cantik sngt..selain guna tali guni tu..bolehlah guna kertas yg sama sebagai pengikat kad kahwin n doily paper tu kan..lagilah jimat kat situ..kreatif sngt2...

TQ sudi beli dari cik mah..utk ape2 pertanyaan boleh whatsapp ye 0176626152

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

Shafizah said...

Assalamualaikum Cik Mah :) if you dont mind, nak minta tips macam mana nak uruskan bisnes sambil jaga anak2 kecil. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...