Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 21 November 2012

Anda terpilih????

selamat pagi...ala..konon2 xmo update...tpikan sbb bos ade kat opis ni ha...so xle nk wat keje2 lain...so..marilah cerita2..hehehe
seperti yg dijanjikan...tibalah masanya...amboi2..mcmlah ade yg ternanti2kan...teruskan dengan preparation...

dari pada entry dari ini kepada ini & will you?

still ade lebihan hasil dari kemenangan...dah plan dah sesuatu..nnti baru cerita ye..   :)

maka..terhasillah ini...



ini adalah hasil carian google ye...dah lame btol save sebagai attcahment..kot2 nk guna..tadaa..tgok dah guna..bgus2....


tgok2...semuanya 4 N kan....nazira,nasrina (mereka kembar), nabila n nisha...



bnyak tol kain...smpaikan xtaulah nk wat pilihan mane....tp plan nk yg soft je n sweet....



cerita tentang kain ni...cik mah p lepas keje hari rabu mlm ke jalan TAR....masa tu esoknya cuti awal muharam....xjumpe sebenarnya..n yg jumpe ade 2 helai je...yg nilah kainnya..

then uncle tu jnji nk carikan n klau ade esok boleh amik...horay2...malas dah nk cari lain..set je...



alhamdulillah..khamis lepas dapat kain2 ni..sngt murah...RM26 sepasang....seronok.....ade 4 orang yg akan dapat ni..so itulah namanya....kenapa 4???

kerana inilah..4 buah bas mini...



close up sikit untuk cantik manis...



ini untuk si kembar ina n ira...



ikat ngan lebihan reben2 yg ade dalam stok..jgn membazir ye...print pun kat rumah je...walaupun printer dah tua kata dik..tp bnyak tol jasa printer tu...


sudah masuk kotak mau letak dalam kereta n pas pada adik2 comel yg terpilih ye....

Tahniah pada adik2 comel ni nnti...be nice nnti...teman cik mah senyum2 nnti tau...

kain ni semua untuk majlis nikah ye....

klau adik2 ni kn skolah jumaat tu..tukar pada mjlis sandinglah..sama je pun still pink....   :)

TQ

CIK MAH

10 00 sudi berkongsi cerita:

LiNda said...

cantik n murah..rm26 je..boleh la linda memborong jugak nnti. Cik mah ni rajin btul la, nk amik aura rajin cik mah la ..hihi :)

cik mah said...

@LiNda

mmg murah pun linda...bnyak lagi pilihan..rambang mata jadi..hehehhe...meh2 amik aura...hhehe

fatehamohamed said...

alahaiii cik mah ni comey sgtt la..klu teha yg dapat tu mest syiookk..heeee

cik mah said...

@fatehamohamed

hehehe...nk bg adik2 ni pun sama2 excited...hehhe...teha pun nk juga ek????

Diyana said...

untungnya jadi pengapit dia..
hehe

cik mah said...

@Diyana

Hehehhe...bukan selalukan....sekali je..hehhe...bg mereka sama2 meras hepy...

IMaH said...

Aduh, seyes kagum sangat dengan cik mah. Kreatif! semua hasil DIY cantik2..untungnya siapa yg dapat kain comel tu. hehe

cik mah said...

@IMaH

Hehehe...tq imah...mmg pun sngt2 untung..moga2 mereka semua suka n hepi...

Syaz Rozelt said...

baru ada mase nak jenguk entry2 lama cik mah..wah mesti terharu kan siapa yg jadi bridesmaid tu..siap ada proposal =)

cik mah said...

@Syaz Rozelt


hehehe...tq shaz sudi singgah n bc n komen....mmg adik2 itu semua terkejut....hehhe n suka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...