Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 12 November 2012

Terasa bangga....

selamat tgh hari...ni ape kes dah terasa bangga...eh mestilah..hasil usaha sendiri kot..tu yg terasa bangga....ini semua terjadi atas sokongan cantik2 manis semua..atas nasihat yg lebih berpengalaman..maka cik mah berjaya...terima kasih..dari pembikinan pertamakedua, ketiga....

Akhirnya....cik mah berjaya....
veil untuk dipkai masa nikai sudah siap dengan jayanya..syukur sngt2....mulakan view dari belakang...




kasi zoom sikit...cik mah wat bunga kelopak2 tu....yg klakanya ade kelopak 5 ade 6 n ade 7..hahahha...asal jadi sudah..xde sape eh nk kira kelopak2 bunga ni..untuk yg tepi xmo wat sarat sngt..cik mah just wat seperti dibawah ni....okey kan...



ni pulak di bhgian utama...bhigian yg pling mnguji kesabaran....sedikit2 lame2 berbukit juga manik ni..mood sngt hepy...terima kasih juga kat boss sebab xde kat opis hari tu..so dengan jayanya jadi tukang jahit..hehhe....



dah komot2 dah veil ni..mklumlah dalam kotak...t br nk kasi cuci sikit then simpan elok2 n tunggu harinya....comel x bunga kecik ni..hehhe...baru belajar je...nsib berjaya...


tadaa...kerusi kat opis..bosan xde ape nk wat..boss p meting..horay2...ni untuk yg hujung veil..


dibahagian hadapan...ok x?

xle letak atas kepala ni dulu...sbbnya t xsurpriselah masa hari nikah kan..hahhaha...tudung nikah masih xtau mcm ne..tunggu kak zetty siapkan bj nikah dululah br pikir..okay x mcm tu??? hehhehe...moga2 sempat...tp pape pun kena wat backup plan untuk tudung..kot2 xde stok nk beli..sbb cdangnya nk beli online je...


12 00 sudi berkongsi cerita:

LiNda said...

bestnye ,dah siap dah veil dia. Tak sabar nak tggu cik mah pkai nnti :)

Amalina Ali said...

Banggakan kalau sendiri yang buat. :)

cik mah said...

linda:hehehe..malulah mcm ni...excited sngt nk pkai...

nana:aaa..itulah...xsngka berjaya juga akhirnya...

khadijah said...

cantiknye cik mah.. xpe cik mah kalo xckp mmg xde org kire pun, dija pun baru update shawl baru tambah pearl semue :) tunjk sikit je dulu, cik mah veil dah cantik kalo pakai inner je pun cantik cik mah :)

Munnafendy said...

yeah! mmg patut bangga lah :)

cik mah said...

@khadijah

tq dijah...itulah..cik mah pun terpikir nk pkai tudung atau inner yg simple je sebab veil dah terlebih meriah pulak..hehhe...tq bg idea untuk cik mah...aaa..cik mah dah tgok dijah puyer..cntiklah warna veil...

cik mah said...

@Munnafendy

tq munn....seronok sngt...

IMaH said...

Cantiknya Cik Mah. Kreatif! Bila pakai time nikah nnti confirm lg bertambah cantik. tak sabar nk tengok Cik Mah kawen. hehe...menanti!

cik mah said...

@IMaH

tq imah...nebes pulak nk pkai..hehhe...cik mah suka veil imah tu yg wat ala2 imah punya juga.kira inspirasi lah dari veil imah....hehehehe...

cik mah said...

@IMaH

tq imah...nebes pulak nk pkai..hehhe...cik mah suka veil imah tu yg wat ala2 imah punya juga.kira inspirasi lah dari veil imah....hehehehe...

neng ana said...

Wahhh bejaye2! ;p

cik mah said...

@neng ana

Btul2...akhirnya kan..syukur sngt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...