Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 22 November 2012

keserian terserlah....

selamat petang cantik2 manis....bz ke ngan preparation....maklumlah dah makin dekat kan..samalah kita..pada yg xberapa nk lame lagi pun kn juga start dari sekarang...setahun nk prepare hal2 kawin mcm xcukup je..hehhehe...sngt enjoy wat preparation untuk kawin ni...

ini adalah touch up dari yg pernah cik mah wat beberapa bulan-bulan yg lepas..antara DIY yg terawal skali ye...nk tau...p entry ni dulu k...


 jeng2...tgok2...inilah antara projek pistol..eh2...projek DIY yg sedang berjalan2....bridemaids sudah setel....yg ngh cerita yg kertas kedua..n yg dah terkantoi warna biru tu untuk candy buffet akan datang...




ni je design pling simple yg berjaya cik mah wat...edit2 biasa je kat word n paint..




pastu kira2 cukup x untuk semua sedara-sedara n sepupu sepapat nnti...alhamdulillah cukup dah..maaflah nnti klau xcukup...xlarat dah nk wat..hahahha..




untuk aunty-aunty..kelas hahhh....suker sngt..harap2 aunty2 cik mah akan suka sngt..maaflah juga..hanya RM1 je mmpu...sbbnya nk wat bnyak sngt...




kerja2 mengunting n menampal sedang giat dijalankan..



khas gmbar ini untuk adik sedara yg kembar tersayang jauh di ireland..yg xdpt ade masa wedding cik mah..huhuhu...sedihnya.....siapa friend ngan cik mah di FB mesti tau dah...




horay2...sudah siap bungkus masuk kotak dah tau....bnyak...bnyk sngt.....xsabar nk bg....setel sudah...keserian sudah terserlah ngan tag nama gelaran itu....mood..sngtlah hepy n bersyukur...



TQ

CIK MAH


13 00 sudi berkongsi cerita:

Farhana IezAna said...

Rajin cik mah..kite lom smpai mood rajin lagi la cmne ye..hihi

cik mah said...

@Farhana IezAna

farhana...masa tinggal sikit je..hhehe..tu yg kn lebih2kan rajin..jom lah rajin sama2... :)

cikCT said...

tq cik mah!
sbb cik mah dh bg kita inspirasi nk buat corsage mcmni..
serius comel kot :)

cik mah beli kain felt di mana ye..tgn mcm dh gatal nk buat ni..hehe

salz said...

cik mah sgt rajen..sweet2 semua.. ;)

cik mah said...

@cikCT

wc..hehhee...tq2...cik mah beli di kedai bunga riben jalan TAR....murah je...

cik mah said...

@salz

tq dear...cik mah rajin sbb pengantin bdget..hehhee

noorliana zamri said...

wa tengok progress cik mah...rajinnya..cik mah nak tanya..cik mah cari templete macam katun yang pakai tudung 2 dekat mana ye..cantiklah...ana cadang nak buat poskad ganti guestbook...tapi tak tahu nak cari macam mana ye..bolehlah share2..heheh

khadijah said...

wow cantiklah cik mah rajin diy, yang tu dija tak rajin, beli yang siap je senang hee dija rase dija buat preparation 2 bulan ni tu ade yang kelam kabut sikit ni hoho

cik mah said...

@khadijah

Ooo yeker...xpelah..beli pun okay je...dah xsempat kan nak wat....mmg 2 bulan tu kejap je kan nk wat..semua kelam kabut jadi...

cik mah said...

@noorliana zamri

Semakin deakt kn bnyak progress...hehehe..ooo..ade bnyk..lcik mah amik kat lyssa fazureen..blogger juga...taip je doddle...akan bnyak nnti...kredit la pada mereka nnti...

Cik Puan Tqah said...

rajin gile diy.. tqah xsempat..hihi

fatehamohamed said...

cik mahh...awk ni sorg sweet tau xx..heee

cik mah said...

tqah:hehhehe...cik mah pun xtau mane dtg rajin yg bnyak sngt ni...tgn ni boleh kata non stop DIY...dari kat PC sampai ke rumah..tgok tv pun sempat...


teha:hehhee...malulah sy mcm ni...awak pun sweet2 juga tau... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...