Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 25 November 2012

Yang xsempat...

tadaaa...kembali bersiaran...semakin aktif cik mah..mana xnya...kadang2 tu entry melambak2 nk cerita... kadang2 xde sape comment pun...sedih...hehehhe...eh xla...sj je..nk share2 ngan semua cantik mnis..jutaan terima kasih pada yg bg sokongan....kali ni..nk share something..ingt lagi x...dulu punya cerita...

hari tu masa p jalan2..cari kasut n segala bgai bnda...terjumpe ni kat fesrival city..kedai kaison tu....bnyak..mcm2 warna ade...ala..sorry harga xpasti pulak...sbb excited nk amik gmbar....

so..pada yg xsempat nk DIY exclusive hanger ni...boleh lah beli je kat KAISON....cantik2 sngt tau...geram tgok..nasib dah ade bnyak.....hehehe...



pada mereka yg ade kerajinan n masa yg lebih bolehlah  beli hanger kayu ni n DIY je sendiri...step2nya seperti sebelum ni ye...

bolehlah pilih corak kain ikut citarasa masing2 ye...




tgok2...dah kata...bnyak btol designnya...bolehlah ek...konferm baju yg digntung akan kelihatan cantik dengn kelainan dari exclusive hanger ni....silalh cuba ye...



13 00 sudi berkongsi cerita:

qaseh_fariza said...

festival city kat mn cik mah...

cik mah said...

@qaseh_fariza

Kat uptown danau kota...gombak...

IMaH said...

kalau yg dah kawen tapi ngade2 nak pakai hanger comel tu leh jugak kan cik mah. hehe...

IMaH said...

hanger comel ni kalau b2b guna sangkut baju time wedding mesti lawa.

cik mah said...

Tu lah imah...cik mah pun dah plan nk sngkut bj kawin t...hehehhe...excitednyer...l


Hahahaha...boleh je imah...mesti cntik almari nnti....hehehe....

fatehamohamed said...

kaison!..mmg plan nak pegi pon nnt..hee..:)

cik mah said...

@fatehamohamed

teha...mmg kn g tau...mcm2 ade...snng nk cari semua barang....

izfanora said...

byk sgt dh hanger kt umh nie.. huhu..

cik mah said...

@izfanora
ala yeker..hanger biase ke mcm ni???klau biasa le r cuba bg cntik2 mcm ni..hehhe

Amalina Ali said...

sayang... nana pun tengah carik hanger tu. ritu nana ada nampak kat daiso. tapi bila pegi dah tak ada hanger comel tu. kat sana berapa hengget ek?

cik mah said...

@Amalina Ali

la yeker...RM5.00 rasenyer...tu untuk 3...n rm12 untuk 6...lebih kuranglah...nana wat sendiri je lah..jimat tu..hehhehe

Zila Zainal said...

alamak cumelnya cik mah.. berapa sepeket camtu?

cik mah said...

@Zila Zainal


tu lah...comelkan...ade yg RM5..ade yg RM10 keatas...bnyak2 design n kuantiti pun lain2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...