Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 5 November 2012

warna wangi...


cakkkkkkkkkkkk!!!!hehehhe...bz ke tu???? mesti xkan sebab sempat singgah blog cik mah..terima kasih ye...sayang cantik manis...orait.....memandangkan masa sudah semakin laju berjalan..dah nmpak mcm nk hujung tahun sngt dah...so....kenalah lebih bekerja keras....progress untuk doorgift nikah + doorgift en tunang pada family cik mah nnti..marilah lihat2....kami menggunakan bnda yg sama...untuk penjimatan..so marilah lihat2...


proses2 untuk masukkan potpuri yg wangi lagi colourfull dalam beg2 comel....untuk potpuri ni beli dikedai yg sama ngan paper bag en tunang...


cantikkan potpuri ni...sngt bnyk..bag plastik yg bsar skali kami beli...RM25 1 plastik bsar...berbaloi2 tau...


untuk yg beg kecil ni pulak RM16 untuk 100 beg comel...sngt untung n berbaloi..


dah siap packing masuk dalam kotak semua..sbelum di masukkan dalam paper bag kami berdua nnti...ape lagi yg ade untuk doorgift en tunang???? bnyak tau...bertuah rase..hehhe...tu akan diceritakan secepat mungkin..gmbar xsempat nk snap...


tgok2...cantikkan..eh perasan pulak...tp mmg cantik pun..hehhee....dari entry ni......akhirnya berjaya transformkan jadi ini...dalamnya adelah potpuri yg wangi n colourfull....suka sngt....ade 25 pcs yg purple...so amik yg beg hijau kecil en tunang punya lagi 35..hehehhe....so..cukupkan 60 untuk doorgift masa nikah nnti...


selesai sudah untuk warna n wangi...suka sngt...xsbr + excited masuk bungkus doorgift nikah...agak2 ape ye progress cd zikir cik mah ye PUAN ayu....hehehhe...my bff n husbandnya nk wat...so..cik mah kn pikirkan chasing untuk CD...ade dah....ade dah idea je..hehehhe....so...sbar dulu naaa....t kita smbung citer...


terima kasih pada cantik2 manis yg selalu support cik mah...rase lebih bersemngt...


TQ

CIK MAH



16 00 sudi berkongsi cerita:

Cik Puan Tqah said...

hohoho..laju2 wat..setel br lega kann

cik mah said...

@Cik Puan Tqah


hehehhe..btul2..selagi x..selagi tu mcm2 nk wat...

LiNda said...

cntik plak bile tengok warna warni cm tu. Mane cik mah beli bekas purple tu..cantik sgt

Diyana said...

simpan lama2.. bau dia xhilang ke??

bintanghati said...

byk tu cik mah wat... mesti tgn wangi.. muke wangi.. seisi alam pun wangi ....hhehee.e

cik mah said...

Linda;hehehe...btul2..jadi menarik kan warna warni..yg bekas purple tu cik mah dapat kawan bg masa tunang...kat kedai pun ade jual cik mah tgok..tp bnyk bntuk bulat je...

Yana:xilanglah..wangi lagi..simpan dalam kotak tutp rapat2...hehehhe

Cik bin..hehehhehe...btul2...mcm pkai purfume dah wangi2 semua....

Shizan Syafik said...

banyaknya doorgift.. bak sini satu cikmah.. hehe

cik mah said...

@Shizan Syafik

Shizan..ni untuk nikah n belah bertandang nnti..belom masuk lagi majlis resepsi..heheh

khadijah said...

cik mah cantik gile potpuri tu, i love colourfull :) murah pulak tu, dija pun masih berfikir nak bagi doorgift ape mase akad nanti :)

cik mah said...

@khadijah

itulah....mmg terkejut murah n sngt bnyak....ni boleh juga jadi doorgift...cntik n murah...wangi skali...

nona said...

salam cik mah...
baru berkesempatan lawat blog cik mah, link pun dh letak kt blog nona, cik mah pun apa kurangnya sgt kretip gitu...tp sy teruja tgk paper bag bride n groom tu...waaaa sgt cute, meroyan dh ni...cik mah beli kt ne?

cik mah said...

@nona

salam juga nona....tq sudi lawat n sudi letak link...suka sngt...cik mah pun teruja ngan beg tu...beli dekat chow kit je..kedai yg jual barang kawin tu...kedai kedua...tp xde stok dah....yg kecik mcm ni ade bnyak....

emelia othman said...

nk tnye la mane eh nk cari potpourri mcm ni? kedai ap eh?

cik mah said...

@emelia othman

Cik mah beli dekat kedai bunga kat chow kit...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
cik mah said...

Awk...minta maaf..salah tekan.ter remove content pulak..nama kedai xtau..sbb slalu g terus je..dekat ngan balai.polis chow kit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...