Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 28 November 2012

Awas...kaca!!!


selamat petang...chak!!!....xsbarlah tu nk tunggu blikkan..hehhehe...samelah kita....esok adelah hari yg bz...bz...bz...ala...........xdapatlah nk BW ngan cantik manis semua..sbb..kn keje luar 2 hari..klau sempat pun mlm kat rumah..nasib adik ade UNIFInya..hahahha...kakaknya ini tau pkai je...byar x..ala...pkai sikit je kan..hehehhe...

ingt x yg wedding bff cik mah juga tu...xciter pun doorgift..sebbnya nk sekali harungkan ngan doorgift lain..

mmg famous sngtlah kan jar sbgai doorgift...cik mah rase kan...klau kumpul2 yg kat rumah tu..ade dekat 50 lebih dah...bnyk btul..n boleh tgok mcm2 deko ade...semua kreatif..xpun susah2 sngt..amik stiker tmpal kan..dah cntik...

ni my bff bg...dalamnya ade gula2 n coklat...makan 1 je..yg lain simpan nk kunyah2 masa bwa kete..sbbnya selalu je lapar masa bw kete...hahahha




 die xdeko pun jar tu...sbbnya die letak dalm kotak yg comel ni..kotak ni ade riben dah..so...okay n cantik dah...biru tu!!!!



ni pulak wedding kawan sekolah cik mah...ini pun bg jar juga....excited adik2 doorgift nk bg tau...ni ade deko2 ngan kain net n riben...comel...ade pink n purplelah....

dalamnya ade biskut aiskrim tu...ni pun seronok kunyah2 kat opis...

dapat 3 sebb p 3 orang tau...bukan amik 3 tau...hehhehe...xbaik tau amik lebih2...t tetamu lain xdpat pulak...



oh ye...bila belek2 jar..baru perasan...ade bnyak jenis rupanya...yg ni bulat2 kat tepi...yg wedding kawan skolah...bulat then tepi tu rata...means mcm boleh letak senget tu...n ade jugak tgok yg mmg full bulat...kira letak menegak je....so xkisahlah mana2...jnji cantik n berguna...


bak kata bff cik mah..yeah dpat lagi jar ni...le letak manik bnyak2....hahhahaha....bgus juga ek..jimat dah..xpayah beli bekas dadih..hahahha

so..bila ade bnyak manik..akan jadi semakin rajin menjahit x????

agak2 je kan rajin..eh rajinlah...hehhe

so...rase hepi dapat p wedding kawan2...n kumpul doorgift...

selain gula2 ni n biskut aiskrim cantik manis rase ape yg sesuai...kot2 le beri idea pada yg cantik manis lain tu...????


ni pun best kan..dalam jar juga...tp budget lebih sikit kot kan...kot2 boleh bg untuk family belah lelaki ke kan..menarikkan...tb2 cik mah dapat idea nk guna ni untuk sesuatu...horay!!!!nntikan...

cumanya ni agak bhayalah juga kalau dapat kat adik2 yg hyperaktif..takut pecah..so far tgok okay je..xde pun masalh ngan jar ni kan kat mjlis...hehhe...

gmbar kredit pada google ye..

TQ

CIK MAH


9 00 sudi berkongsi cerita:

cik fadh said...

skang ni almost g wedding mst pakai jar ni..hihi..kene tukar style pulak pasni kalo nk nmpak lain dr yg len kan...

cake in jar tu pown famous cume budget tggi skit..haruuuu..huhu

s h a said...

memang sgt ramai orang guna jar.sha pon terfikir nk guna jar je.hehe.banyaknye cik mah kumpul.da dekat 50.rajin pg kenduri btol cik mah ni. :)

cik mah said...

@cik fadh

tu lah kan...mmg bnyak bdget lah klau nk cake in jar...setakat vip bolehlah kot kan....

Nursaila Norman said...

sama la wedding saila pun..guna jars..xhias pape just letak doily paper dgn TQ card.. jars ni comel suka kumpul dr wedding org lain :))

cik mah said...

sha:itulah..mmg bnyak sngt dah...hehhehe....dah mcm nk bg doorgift kat orng pulak..hehehhenk letak ape nnti dlm jar??

saila:eh..okey juga lah tu..rajin juga hias2....tq card lagi tu....btol2...seronok dpt bnyk2 dah...

Nn said...

majlis i dulu just deco dgn doily paper, tali guni dan tq tag je. isi dalam letak dry fruits.

LiNda said...

linda pun planning nk guna jar je, jimat..nnti dlm dia isi biskut icing yg warna warni tu..cute..hehe.

Airina Qaisara said...

jalan2 blog cik mah pulak..hehe dpt jgk jar kite masuk dlm blog ni..tenkiu! (^_^)

cik mah said...

Nn...wawawa...kreatifnyer...DIY la kan...bgus2....

Linda...ooo yeker..tu la...sedap tau...

Airina...tq sudi jalan2....yeah..suka kan....t masukkan gmbar pulak...heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...