Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 6 November 2012

Secara pukal....


senyum...senyum....senyum.....pndai....hari ni....secara pukal nk update gmbar pre wedding lagi....haa?????bnyk bnarlah pre wedding cik mah ek..amboi2...hehhehe...kali ni pre wedding dengan MY BFF n Husbandnya...En azizi fahmi bru lagi berjinak2 dlm bidang ni..tp angnya sngtlah expect ye...abg borek adik rintik..eh2...boleh ke???

gmbar ni cik mah edit n gbungkan dari hasil lensa fahmi..mesti ade yg dah pernah tgok gmbar ni..tp xpe..layan je juga ek....so marilah layan gmbar secara pukal hari ni....








kami suka sngt2...sbbnya smbil berjalan2 ke tasik perdana...sambillah kami bergmbar2...smbil2 tu gosip2..eh..xmo xmo xmo...

dengan rasminyalah hari ni nk gtau..yg my bff punya husband ni....en azizi fahmi akan jadi official photag untuk mjlis bertandang en tunang nnti...horay2....t lepas mjlis boleh terus p jalan2 terengganu bersama mereka...







gmbar mmg xusah nk ckp..mmg ade bnyk sngt tau....so ni antara yg cik mah sempat nk edit2....hehhe....
terima kasih kerana menyempurnakan pre wedding cik mah n en tunang....

TQ

CIK MAH

13 00 sudi berkongsi cerita:

Amalina Ali said...

Wah. Dah banyak gambar pre-wedding cik mah. nana 1 pun tak buat lagi. tak tahu lah sempat ke tak nak buat pre-wedding.

cik mah said...

@Amalina Ali

Tu lah tb2 je dah ade bnyak...seronok...ala..kn cri masa lah nana...br jadi pre weddingnya...

Miz Sharmia said...

bestnye tgk gmbr pre-wedd cik mah nie.. mia pon blom ade lg gmbr2 cmni. igt nak amik post-wed la plak. tp xtau bile. sob..sob..sob..

Cik Puan Tqah said...

bestnye..tqah wat postwedding je..hihi

cik mah said...

@Miz Sharmia

hehhe...tq2...tu lah...post wedding mesti lagi best..le romantik2 kan...hehehe

cik mah said...

@Cik Puan Tqah


mmg best tqah...eh okaylah post wedding ..tu lagilah best kan....

sarahhernyzar said...

comey.jeles.nk gak buat lah.haha.
x lama je lg. moga selamat semuanya ya :) sara ni tgu masa kelam kabut je. haha.

cik mah said...

@sarahhernyzar

tq sarah...yeah...t sarah pun kn review tau..nk tgok....sbar2..relax n mesti enjoy... :)

khadijah said...

comel je gambar2 prewedding cik mah :)dija tak review lagi prewedding..:)

nona said...

alaaa cute nya...suka sgt tgk org lain shoot pre-wed ni ...sb nona xde shoot pre-wed...jeles :)

cik mah said...

@nona

tq2...ala yeker...np xde?xsempat ke???

LiNda said...

cantiknye gmbar cik mah, da la kat taman..suke tau :)

cik mah said...

@LiNda

Tq linda...tu lah...hijau je kan...cntik jadinya gmbar...t linda pun leh r try...cntik n bnyak tmpat le amik gmbar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...