Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 2 August 2012

Fantastic moment studio

selamat pagi..alhamdulillah...sudah 13 ramadhan..xlama je lg nk setengah bulan dah kita berpuasa kan...semoga kita semua mendapat keberkatan...pertma skali unuk entry pagi ni ialah...syukur Alhamdulillah....kerana...kemenangan berganda-ganda...sgt2 tidak sngka...rezeki dr Allah yg maha mengetahui....marilah cik mah cerita sikit ye...



pada 17 july lepas...cik mah ade bc dekat FB...Fantastic Moment Studio   adawat contest yg mane contest pling singkat cik mah pernah join..hehehe..ala...br berapa je pun join contest...hehehhe...contest tu hanya memakan masa sehari je...so...sngt simple je...just post dekat FB ape yg disyaratkan...

ni lah yg cik mah post kan...

xramai pun yg join..sbbnyer contest masa yg singkat..spa yg cepat n baca post dari mereka daptlah join..hehehhe....so biler tgok hadiahnya adalah guestbook...cik mah nk sgt..sbbnyer..di belah en tunang nnti...xde guestbook...so mybe yg ni dapat membantu kan...

 jeng2....ni lah antara pesertanya ye...

 okay..tgok tu...cik mah menang...alhamdulillah kan...no 5 bertuah....terkejut jg sebnarnya..sbb biler tunggu2 xde lagi post pemenang,...hehhe..then dekat kol 12 bru cik mah tgok blik..tgok2 cik mah bertuah...so setel dah guestbook belah en tunang nnti...ni kerana..kami jg yg menguruskan di sebelah en tunang...so..kn bekerja keraslah ye..hehehe

GUESTBOOK nya masih dlm pembikinan kata mereka...so...nnti dah dapt cik mah wat entry khas ye bersama ngan kemenangan berganda lagi 1 ni..hehhee...oh sebelum tu..cntik2 manis semua...jom r like page mereka di FB...cik mah tgok mereka akan wat contest lg ...biler tu xtau...so apae lg..kn slalu lah usha klau nk join ye...hehhe..




Terima kasih pada mereka yg sudi wat GA n contest...sgt2 meringankan n membantu B2B mcm cik mah ni kan....n yg lain kat luar sn tu....

kita tunggu hasilnya dari mereka berdua yg sngt baik hati ni ye...

TQ

CIK MAH

16 00 sudi berkongsi cerita:

Cik Tqah said...

congratss

qaseh_fariza said...

congret dear. wow rezeki org berdarah manis... happy for u dear

LiNda said...

Wahh..tahniah.tu namenye rezeki org nk kawin. Jimat duit..huhu..;-)

neng ana said...

Lucky u! Congrats.. ;)
Sy tak penah menang GA2 ni.now maleh dah nak join pape.haha

P E T A K B U N G A said...

mah ni selalu bertuah jer...

kita ni sejak lahir tak pernah dapat apa pun cabutan bertuah ke apa ke... yang ada kaitan dengan tuah..tuah la..

ho..ho..

Sweet Emotion said...

tahniah cik mah!~ rezeki kamu b'ganda2.. ^_^

♥ Cik Cha said...

untungnyaaa.. tahniah dear..
rajin awak ni.. heeeee

InaYusoff said...

waaa...tahniah!!..

:)

IMaH said...

Tahniah Cik mah.Alahamdulillah..murah rezeki orang nak kawen. Jimat duit. hehehe...

AyongAtikah Zaid said...

wah!! best betul!! alhamdulillah...tu la org kata rezeki nak kawin kan...hehe...congrats!!

AyongAtikah Zaid said...

wah!! best betul!! alhamdulillah...tu la org kata rezeki nak kawin kan...hehe...congrats!!

Rahmah said...

hepynyer....alhamdulillah n tq sgt2 pada semua...

cik tqah:tq tqah....

qaseh:btul la tu kan rezeki darah manis..hehehe...hope akan dtg ade rezeki lg meringankan beban..

neng ana:ala jgn la mcm tu...smbil masuk GA untuk menang..smbil tu nk support kawan2 kan...cb lg tau..jgn putus asa..

petakbunga:mungkin tuah nk kawin rasenyer..hehehhe...xpe..mybe nnti petak bunga punyer rezeki berganda2 lg tau..sbar ye..

sweet emotion:tq ye...hepy sgt...

ina yusoff:tq jg ye..tq sudi bc entry cik mah...

imah:tq imah..aaa rezki..smoga dimurahkan rezeki semua B2B n EX-B2B jg...

ayongatikah:amboi..ayong komen 2 kali ek...jutaan tq la..semoga nnti kita sam2 akan bertuah berganda2 lg kan..tq..

tq pada semua yg sudi bc entry cik mah...syg korang semua sgt2 tau...

anaztasias nora aira said...

tahniah !!! rezeki berganda2.. dah setel kan bab tu kan.. yeay sorak kegembiraan :)

Rahmah said...

@anaztasias nora aira
Aaa nora..seronok sgt..xpyah pk2 lg..hehe...yeah..jom same2 sorak..

hanisah said...

tahniah cik mah..memang berganda2

Rahmah said...

@hanisah

tq hanisah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...