Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 10 August 2012

" Blogger Contest by Gift n TQ Tag "

selamat pagi n selamat sejahtera jg pada semua....hari jumaat yg sngt indah kan....semoga kita semua dlm keadaan sihat n mendapat berkat.pagi2 ni ade terbaca blogger contest dari wawaiyus...menarik lah...cik mah suker...tgok pada  iklan untuk wawai promosikan pun dah sgt menarik kan....so...jom cik mah nk citer sikit tentang contest cik mah nk join ni...

"mengenai Gift & TQ Tag"

hari ni cik mah wat sikit research mengenai Gift & TQ Tag...khas untuk bantu wawai promote FB Gift & TQ Tag...Gift & TQ Tag telah ditubuhkan pada 1/2/2011...iaitu sehari sebelum hari lahir cik mah...eh sibuk je nk gtau kan...n 1/2 tu bkl menukar status cik mah tahun depan..hehe...okey..teruskan..senarai dibawah adalah perkhidmatan yg Gift & TQ Tag berikan...

TQ Tag
Gift
Wedding card
Any printing
Button/bedge
Banner/bunting
Designing
Posters
Deco-deco ( wedding, parties, etc)
Apam polkadot, macam2 adaaa :)

Bermula dngn syarat2 yg wajib dipatuhi..klau x akan disqualified tau..hehehe...

"syarat-syaratnya..."
Term & Condition

www.facebook.com/gift comel  (click on this image)
ni semestinya cik mah sudah like...
2- Buat entry bertajuk...  " Blogger Contest by Gift n TQ Tag ". paste kan Logo kat atas ni, 
then copy term & condition 1-5 ni..
ni pun sudah cik mah wat jg...
3- Paste kan link entry anda tu kat ruangan comment kat entry 
‘ Blogger Contest by Gift n TQ Tag’  di blog wawaiyus.blogspot.com ni...
ini kenalah kan..klau x mcm ne wawai nk tau kita join contest die...

4- Tarikh tutup contest ni ialah 1 syawal.

moga 1 syawal akan memberi rezeki pada cik mah

5- Then, last skali, berikan 2 cadangan untuk saya kembangkan Gift & TQ Tag...
tak kiralah apa pun... mana2 cadangan yang paling best, saya akan umum dan contact mereka :)))


"cadangan untuk wawai kembangkan GIFT & TQ Tag..."

1)  wawai boleh adakan contest like & share untuk B2B. Mana2 B2B yg dapat undian terbanyak akan dapat hadiah misteri dari wawai...dengan cara ini,cik mah dapat byngkan Gift & TQ Tag akan semakin berkembang dan B2B lain serta mereka yg like & share  akan tau tentang Gift & TQ Tag.

2) wawai jg boleh adakan kuiz untuk semua kawan2 wawai di FB Gift & TQ Tag.disamping wawai menarik lebih ramai kawan2 untuk join mereka akan lebih mengenali Gift & TQ Tag.Selalunya kuiz mengenai Gift & TQ Tag atau mengenai apa2 yg wawai suker.Tips cik mah kan ,kuiz yg akan hanya mengambil masa ksehari atau hanya beberapa jam...so dngn cara ni ramai akan berebut2 nk join..hehe...amboi..mcm marketing manager plak cik mah ni...


"Beberapa koleksi wawai yg cik mah suker...."





sgt kemas hasil kerja wawai..warna yg ceria n menaikkan suasana ceria...sgt cantik....sukernyer....

"kenapakah"

cik mah nk sgt join contest ni sbbnya cik mah tertarik tgok hasil kerja Gift & TQ Tag...memikat hati disamping support wawai dgn join contest yg wawai buat...terima kasih jg dekat wawai sbb sudi wat contest ni...

cik mah nk menang hadiah yg menarik tu...custom made button tau...bestnyer...boleh digunakan masa mjlis nnti...terbayang2 dah button yg comel2 tu...

cik mah nk jg scallop n tq tag tu....boleh letak dekat meja pengantin n tq tag untuk doorgift kan...bukan sikit tau...xkisahlah mane2 yg dapat..harap2 ade rezeki cik mah disitu nnti...amin...


TQ

CIK MAH

4 00 sudi berkongsi cerita:

qaseh_fariza said...

good luck darlink..semoga ada rezeki

Rahmah said...

@qaseh_fariza

tq so much qaseh.. :)

shizansyafik said...

gud luck cik mah.. rajin masuk GA.. sy lak mls.. ;p

Rahmah said...

@shizansyafik

tq shizan...cik mah masuk bila cik mah sgt2 perlukan hadiah GA tu,..hehehe...semoga ade rezeki...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...