Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 25 August 2012

Single mingle....

selamat pagi....alhamdulillah hari ni bertambah excited nk berblog....walaupun masih memikirkan tentang baju nikah....bulan ni super duper excited sbbnya nk jumpe dua orang yang sngat penting untuk majlis cik mah nnti...yang pertama nk jumpe ngan Official photographer....dari hari tu jnji..tp masih xberkesempatan....kali ni kn juga...siapakah???klau sape ikut entry cik mah mesti dah tau kan...baca cn...

then...nk jumpe afzal..owner pada jom kahwin design....yang cik mah menang contest hari tu...meh tgok cn...thun ni tahun terakhir beraya sebagai single...insyaAllah...sbb thun depan akn ade seseorang yang teman beraya kesana sini...hehhe..mane tau..tahun depan dapat merasa blik beraya ke kampung kan...hahahha...mklumlah...dari kecil raya dekat je..kampung baru je...kuala lumpur...dari gombak ke kampung baru just 18 minit tanpa jem tau di pagi raya...ye lah...kl dah kosong kan...hahahha...

sngt2 menikmati raya thun ni...xdpat nk bg duit raya pada adik2 saudara n anak2 saudara...maaf ye..thun depan mesti dapat...sbbnya thun ni nk kn save sikit untuk belnja kawin...just bg duit raya pada mama,mak ayah,adik n anak buah je....ops...dapat juga duit raya...tp xla bnyak sngt...hhehehe...syukur..lepaslah duit minyak seminggu...

mcm ne lah thun depan..sape nk tolong mama pasang langsir...tukar sarung kusyen..p cr barang2 n bj raya...hehhee...nk kn pujuk en tunang nnti aka suami nnti untuk beraya di gombak thun dpan...hahahhaha....xpe2...tu kita pk nnti...

thun depan dah kn pk kan kuih raya sendiri,langsir umah sendiri,baju raya kami bersama nnti...hahhaha...dah bersedia kah???masih dalam persedian..risau nk jadi ratu dirumah nnti...hahhaha...cewah....gedik plak...

jom layan raya cik mah di hari pertama....

 

ni masa pagi2 raya lepas bersalaman....klaka kan ayah cik mah...xpndang kamera pun...kitaorang je yg lain excited..hehehhe...mama pun dah pndai posing2..hehehe

cik mah beli baju raya dekat care4 wangsa maju je...beli dah siap je..xsempat lah nk tempah2 ni...sbb nk cr kain polkadot yg berkenan susah...so grab je biler dah jumpe...


then ni masa p raya rumah paklang ku..kat cn cik mah dapat duit raya lagi tau....tq pak lang...yg tengah2 tu makcik cik mah aka emak n cucunya...n sepupu2 cik mah.....

bercerita tentang selendang plak...cik mah beli kat jalan tar je..hahah...RM5 je..inner pun RM5 jg...murah kan....jimat tp memuaskan...


 tema cik mah polkadot...akhirnya dapat juga bj polkadot..hehehe...pink2 merah...bersama kanak2 ribena yang comel2....amani n solehuddin...


 eh amani lagi..amani mmg suker sngt amik gmbar..yg ni plak abg solehuddin..khairuddin...comel2 mereka ni...mereka pun pink jg....


yang ni plak..adik kepada double din...hehhehe....tahniah pada kak umi n abg anwar...dapat bby girl...selamat dtg bby baru dlm family bsar ni....siti jannah yang sngt comel...

ni dulu ek citer raya....mesti ramai bosankan citer pasal raya je..hehhe...xpe2...t kita citer tentang kawin plak ek...tata...nk tau jg citer raya cantik manis semua...story2 ek..

TQ

CIK MAH







2 00 sudi berkongsi cerita:

❤Cik Myra❤ said...

sebut pasal baju nikah, tak tempah2 lagi nie cik mah...ade lbih krg 3bulan je lagi sblm mjlis..aduh..>_<
waaa..pink polkadot..nice2..:)

selamat hari raya cik mah :)

cik mah said...

@❤Cik Myra❤

La yeker...dekat dah tu...huhuhu....risaula..harapan cik mah musnah dah..huhuhu....yes..pink polkadot...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...