Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 29 August 2012

BFF raya sakan....

Chak2.....mcm ne...ade lg ke rendang2 kat rumah..kot2 ade yg wat 2 3 kali dah sbb ramai nk dtg beraya kan...hehhe....mama cik mah wat lg rendang hari tu...hehhe.sbb majlis hari jadi anak kakak cik mah,....

sebelum tu nk ucap terima kasih pada Linda sbb bg cik mah kad raya...seronok n teruja sgt dapat kad raya..hehehe....excited g tau 1 rumah dapat kad raya dari kawan kat blog...hehehe..



Sorry gmbar senget2...hehehe

kawan2 dari uitm..lebih dekat housemate yg sngat2 cool tau....terima kasih sngat sbb sudi dtg rumah cik mah....kawan dah dekat 7 thun lebih ni kalau xsilap....hehhe...sama2 bersusah payah menharungi zaman2 remaja..hehhe...

meh tgok..semua dah bekerjaya...n ade juga lah masih study lagi..

 

 ade juga yang datng ngan pasangan masing n tunang juga..hehhee...


 sempat lg bergmbar walaupun ngah makan...tu mmg pantang nmpak kamera..hehehe....



 Setelah mereka pulang...menunggu kawan2 dari sekolah teknik plak...xlame pun...kejap je dah smpai..so masa untuk melayan mereka...sementara tunggu n borak2 depan tv...bg mereka menjamu puding caramel cik mah dulu..hehhee...



ni lah die..ade lagi...tp masih di kampung ade juga yg di johor..jauh kan..xdptla nk kesini...hepy sngt dapat berborak2 n bergmbar2...bj kuning tu my BFF paling rapat skali...




ni plak kawan ku yg tinggal dekat je ngan rumah..wawawa...kontra btol warna bj kami..tp kami suker..hehhee...cntik plak tgok..amboi lengan bj cik mah sengseng..hahaha...mklumlah bz wat keje..smbil2 jalan tu amik lah gmbar jap...



okay...tb masa mereka nk pulang...seperti biasa..mama cik mah akan bg buah tgn lagi..hehhee...mama bg kek gulung...sedap sgt2 tau..t cik mah cerita tentang kek gulung plak ek..kot2 ade yg nk order ke..hehhe


hehehe...bersama future husband to be...en tunang sgt2 berisi setelah pulang dari kgnya di besut...selalu je pkai bj tersama tau...smpaikan mama pun perasan..hehehe...sehati dan sejiwa lah....



ni pling pelik n klaka...sepatutnyer besday anak buah tersayang tu..tpnyer..die xmo bergmbar n potong kek serta tiup lilin...jadinya..makngah aka cik mah lah yg akan potong kek..hehehe...boboiboi...
semoga anak buah semakin bijak n soleh..amin...

oh ye...bercerita tentang kg en tunang...sedihlah..honeymoon kami...huhu..xpelah..to be continue lah ek...sedih...huhuhu..


TQ

CIK MAH..






8 00 sudi berkongsi cerita:

ni@ @in said...

slmt hari raya cik mah..raya sakan ye(^__^)

LiNda said...

dah dapat ye..;)

cik mah said...

@LiNda

hehehe...mestilah dah dapat tau...sblum raya lg dah dapat....tq so much..suker sgt...

cik mah said...

@ni@ @in

selamat hari raya juga..minggu ni sambung lagi raya sakan..hehehhe

Amalina Ali said...

awak nampak biru laaaa... hehe.

cik mah said...

@Amalina Ali

cik mah mmg suker sgt ngan biru...hehehhe....klau boleh hari2 nk pkai biru...

FY said...

salam aidilfitri cik mah =) amboi, sakan beraya! enjoy!! ;)

chil&zam said...

SELAMAT HARI RAYA CIK MAH !

wah meriahnye raye kamu... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...