Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 22 August 2012

Syawal datang lagi...

selamat pagi...masih bekerja dihari ni....sbbnya manelah ade cuti...bos kedekut...cuti sikit sangat....sedih xdpt nk tolong mak kat rumah kalau ade tetamu datg...xpe2..akan berusaha sedaya mungkin cari kerja lain....dah 40% xde hati nk stay kat cn...huhu....back to topic....mesti ramaikan masih bercuti raya...selamat menyambung cuti...

Buat mereka yang baru nk pulang ke rumah tu...berhati2 lah dijalan raya ye...kalau ngantok pastikan berhenti,tdo atau tukar pemandu..jgn bhyakan nyawa yang ada 1 tu je....

Yang masih di kampung tu,rajin2 tau tolong mak masing kat dapur...xpun tolong layan tetamu yang dtg ke...susun2 kuih dalam balang ke..hehhe...jgn plak dok main mercun ye...bhya...eh ade lg ke dah bsar2 ni pun masih main mercun...hahhaha..mane tau kan...

khas jg untuk yang masih bekerja lagi hari ni mcm cik mah,xpe..ade hikmah tu kn keje...hehhe...sedapkan hati je sebenarnya...keje rajin2 walaupun xde keje..hahha....

sape yang wat open house thun ni???mesti happening kan..dapat jumpe semua kawan2 n sanak sedara...senang juga bila ade open house...skali jalan je kan nk melayan tetamu...

cik mah??xtau lagi..tgok pada masa dan kesihatan orang penting iaitu mama untuk wat open house...

di kesempatan ini cik mah ingin skali memohon ampun dan maaf atas segala tutur kata dan juga penulisan yang mungkin kurang menyenangkan kawan2 di blog ni...mohon keampuan...semoga raya kali ni membawa seribu keindahan buat kita semua....

teaser sikit baju raya....ade story2 nk citer...tp tunggu dulu lah....

cik mah bersama adik cik mah....pink di pagi raya....


ucapan khas juga untuk semua pengantin2 baru n bakal2 pengantin baru xlame je lagi tu....xsbr nk tgok gmbar cntik2 manis nnti...

kredit to google....

tb2 terlihat ticker tu...
sudah tujuh bulan bertunangan....tb2 berdebar2 plak...bnyk plak bnda yg dipikirkan masih belum settle...harap2 semua akan okay dlm masa terdekat ini nnti...

lupa plak...hepy besday wat ank buahku yg amat2 ku sayang...hahahha....hari ni 22/8/2012 dah 4 thun dah..xlame lg nk jadi abg long dah...xmo nakal2 lagi ye...



nnti kita smbung cerita ek...nk kn settlekan keje lu bru le cerita2...hehehe....

TQ

CIK MAH

10 00 sudi berkongsi cerita:

SarahSyafiq said...

selamat hari raya cik mah:)

cik mah said...

@SarahSyafiq

selamat hari raya juga bakal puan sarah...hehehhe...

Firuz SR said...

Saya pun bekerja hari ni...Selamat hari raya dan selamat bekerja..

cik mah said...

@Firuz SR

yeah..ade kwan yg keje jg...bersemngat jadinya...

LiNda said...

selamat ari raya cik mah..:)

Cik Mila said...

selamat hari raya rahmah... Maaf zahir & batin :-)

cik mah said...

@Cik Mila

Selamat hari raya jg mila....mohon maaf jg...

BIE said...

Sweetnya cik mah dipagi raya..

Selamat Hari Raya Cik Mah :))

cik mah said...

@BIE

Hehehe...tq bie...pink tu yg sweet lebih...heehe...selamat hari raya...

Cik Saila said...

selamat hari raya cik mah :)) cantiknya merah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...