Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 11 August 2012

mana nk cari ni????

selamat pagi...semoga semunya sihat2 hendaknya...ramadhan semakin meninggalkan kita,syawal pula akan tiba..ini bermkna..tempoh untuk persiapan kawin akan semakin singkat...bnyk lg benda yg masih bermain difikiran ni...slow2 n steady..padahal jantung ni berdegup kencang risau teramat...

hari ni...tajuk entry nk minta bantuan yg lebih arif diluar sana..knp??sbb buntu sebenarnya...ni adalah smbungan n rentetan entry ni..hari tu ade g nilai teman mama shopping barang nk raya.so sambil tu ingat nk beli paperbag..tp kan...paperbag yg hari tu boleh dikatakan murah sudah naik harga sgt2...alamak..ruginyerlah xbeli hari tu..huhuhu...yg cik mah nk adalah ini...tp sudah sgt mahal n over bdget di nilai..huhuhu


bila dapat ni ingat nk letak stiker atau TQ tag je...then siap dah kan...sekarang ni ade 3 design..yg saiz atas ni..kecik n panjang..semuanyer sudah mahal..so..mama kata kita try tgok lepas raya lah..maybe bulan 10 kot kan...disamping tu cik mah cuba pkkan idea lain...

ni antara yg cik mah suka jg...

rasenyer ini sudah muat untuk megisi doorgift yg cik mah cadangkan...buah n air minirel or air kotak.
ni cik mah tgok dekat kedai sayang you dekat semua house tu...lame dah ni survey..xtau ade lg ke x...klau yg ni ken deco lg atau x masih pasti....mungkin reben or tq tag akan lebih menarikkan....



gmbar kredit pada owner ye...ni pun cik mah ade survey dekat chow kit..tp xde yg ade base tu...cari kedai Wakim Plastic Industry Sdn Bhd yg beralamat di No. 55B-4, Lorong Raja Bot, Kampung Baru, 50300, Kuala Lumpur, Malaysia xjumpe plak..plik btol..padahal ade tgok b2b lain g beli jumpe je..siap ade base lg...so..tp xkoyak ke if isi buah n air minirel or air kotak...bukan mineral yg bsar tu..yg mcm dalam botal plastik kecik tu je...yg ni kn rajinlah kan nk deco...tp beg kertas ni sgt murah kan.....cuba tgok gmbar ni...




  so..ini antara doorgift yg masih xfinalize lagi...so..ade idea lg x nk cari beg2 kertas ni kat mane???kalau boleh xnk yg cepat koyak n gam2 paper beg tu mudah terbuka..sbbnya..skrang ni bnyk yg mcm tu..rugilah kan nnti..

khamis lepas dah g dah kedai yang B2B as beli beg kertas tu..mmg murah ade n paling best ada warna gold.Cumanya masih belum finalize sbb klau boleh nk gmbar yang first tadi tu..anyone tau kat ne le dapat ngan harga yang xberapa mahal...???

sngt2 mengharapkan nasihat dan bantuan yang lebih arif...
 
TQ

CIK MAH


13 00 sudi berkongsi cerita:

shizansyafik said...

sy beli paperbag yang brown tu.. tapi takde base la.. kalau sis nak yang ada base try survey kat sini
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.223549371100320.46501.100003357768768&type=3

Rahmah said...

@shizansyafik

ooo yeker....tq2....okey t cik mah tgok kat fb tu...tq info

neng ana said...

Kalau pakai brown paper bag tu letak air mineral+buah nnt takut bobos plak.sbb dah try buat.mcm ngam2 je la beratnye.tp better pkai yg keras sket..hepi hunting cik mah ;)

Rahmah said...

@neng ana

La yeker..tq ana...nasibla xbeli lagi...tu la ni dah jumpe..t cik mah story2 k...

LiNda said...

Haah la cik mah, xtahan le letak air mineral or air kotak dlm brown paper bag tu.linda ingt pun nnt nk bli bkas mcm yg wane biru tu...cntik sgt

Elyn said...

bekas color biru tu ade jual kt fah lean floral, cheras..kt nilai 3 pon ade..
beg tu water proof..price x sure la cik mah..yg penting ade base..hehe..beg tu mcm plastik la lebih kurang..
hepy hunting :-)

Rahmah said...

@Elyn


Ooo yeker....xg pluak yang kat sane....mmg btul,waterproof....dah jumpe kat k.l...tq....

Cik Saila said...

saya beli paper bag dekat kedai bunga area rmh je,utk vip (fmly lelaki) saya beli dekat jln chow kit je.. harga biasa2,xde la mahal sgt :)

Rahmah said...

@Cik Saila
Ooooo...untuk vip cik saila beli paper beg mcm ne?

Rahmah said...

@LiNda
Btul tu linda..t silap2 terbolos plak kan...yang biru tu boleh thn..cntik pun cntikkan...

Anonymous said...

tgok la kat plaza gm kl . bnyak ade jual . harge pon murah .

Rahmah said...

@Anonymous

Ade el beg kertas...xsempat plak nk g ctu...tq for info...

aliahaziz said...

sy ade jual @ harge borong
spe2 nk sila contact sy
012-309 1386
019-313 8091
019-233 6728

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...