Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 28 February 2013

alang-alang...

xtau nk tulis tajuk entry apa..hahhaha...kena dah kot ngan cerita....alang-alang nk cerita bilik pengantin..puan mah ceritakan sekali bj nikahlah..sbbnya..xde pun gmbar bilik je..sbb pengantin sibuk gedik2 nk juga ade kat gmbar..hahaha...xtaulah klau kat OP ade ke x....pengantin kan seorang yg budget...  + mengada2 nk wat semua sendiri...hahahha...so..bilik pengantin hasil dekorasi mama n puan mah...hehehe


ni yg dah siap di deko..tp mama still xpuas hati...mama kata kain yg tgh tu x berapa nk sesuai...alamak...nk pkai kain yg mana ni nk ganti ek...

pk punya pk..ingt ada kain yg wat tirai masa mjlis tunang dulu...boleh ni pkai semula...

bw dari rumah n digosok secantik oleh mira aqilah..adik sepupu ku yg rajin...yg kain2 putih ni semua pakusu yg gntungkan...yg bunga tepi n jurai2 tu dari sepupu pada sepupu..hehhe..tq pina..xsempat lagi nk p anta pulangkan...

selepas di alter2...

kain merah siap digantung di tgh2...

chak....pada cantik manis yg menanti cerita baji nikah puan mah..maaf..gmbar dari OP untuk bj saja mmg xde ye...so..puan mah amik sendiri je...hahhaha...boleh lah kan..kenang kenangan...


bebola pink tu juga dari pina..tq pina...wat bilik pengantin puan mah jadi makin comel...
nmpk juga x hanger yg esklusif tu...nasib ingt nk guna hanger comel ni...

bj ni xserabut n mmg yg seperti puan mah harap2 kan...sesuatu yg simple tp sngt cantik...ade pearl2 yg tergantung di hujung baju dan hujung pergelangan tangan...


ni dari pndangn depan...sisi katil ade meja...1 meja tu letak frame yg menang masa pre wedding tu ngan bunga yg puan mah watkan untuk Afzal.n pakusu bersusah2 bw naik lampu tinggi tu untuk jadikan deko bilik..wowwww..tq pakusu.....yg sebelah lagi ade bunga2 merah yg mama gubahkan..bunga ni pun yg recycle dari bunga hntaran tunang,,ade lebih juga rupanya..xingt pun...sbb rumah pakusu mana ade bunga2...hehhe..tq mama..mama mmg pntang klau xde bunga..xcntik katanya...


ni ngan mak mertua....masa ni kira bakal la..belum lagi masa tu ijab kabul..hehehe...semngt mak mertua puan mah nk bergmbar ngan menantunya ini...itulah die pasu tu nk tunjuk kat tepi tu...sorry gmbr ni sngt xok tp nk juga tunjuk sbb goyang2 tuan kkamera..hehehe

oh ye...cadar pengantin pulak dari along..pinjam dari along je...warna krim...
yg dekat kepala katil tu pulak yg puan mah punya masa guna untuk mini pelamin tunang hari tu juga...lekat ngan selotape je pun...nmpk lagi berseri2...merah kan...


pandangan baju dari bawah...suka dengan kain ni...xrasa panas bila pkai..n sangt2lah selesa...kain sesimplenya..sbb bj dah ade pearl2 yg cantik..so mmg sngt selesa bila pkai...nk berjln pun senng...berlari apatah lagi..hahhaha...ops....



ops...untuk karpet..pkai yg biasa2 je..sbb ruang xbesar tp karpet semua besar2...warna hijau je ade yg kecik untuk letak kat tepi..untuk merah yg puan mah guna masa tunang dulu letak kat depan katil...sorry xde juga gmbar..hehhee..

puan mah bersama bilik dan bj nikah...bj nikah ni dari kak zetty...mmg sngt2 puas hati dengan hasilnya...mmg xsngka secantik ni..padahal ni kira free n custom baru dari pkej yg puan mah amik..kiranya penyewa pertama...seminggu sebelum mjlis..bj jadi longgar..sbb??? ele nk ckp pengantin kurus lah tu..hahhaa...mungkinlah kot..tdo xcukup n macam2 nk siapkan..giler ngan DIY kan...hehhee...



tadaa...gmbar bj nikah puan mah dari FB kak zetty...kak zetty pinjam ye gmbar...

t esok2 puan mah story tentang tudung n veil pulak ye..sbar ye cantik manis...

TQ

PUAN MAH..

11 00 sudi berkongsi cerita:

NinaAz said...

cantik baju tu.. manik dia nampak fresh. timbul2. besar2 lagi. hihi

MiYOKO SuKi said...

puan mah, suka sgt ngan bj puan mah yg simple tp gojes....kain flowy tu mmg cntik!!! bape meter ek dia wat utk kain flowy gitu...aritu, tin kasi 5 meter utk kain flowy tp, tak jadi...huhu...sedih....end up, lain yg dimintak, lain yg jd...

Diyana said...

ha'ah laa puan mah..
yg 1st tu, xnaik sgt warna dia.. sbb dia mcm senada je ngn kain tepi...
dah tukar ke tirai merah tu, baru naik.... hehe

eddany @ WE said...

simple n nice je bilik cikmah.. :)
baju tu yang over tauuu hehehe suka kot manik2 tu... simple tapi tetap chantek menarik kau memang d bomb lah cik mah !!!!

Ziema said...

Alahai haiii cantiknyaaaa baju nikah dia :)

Pearl rambu rambu tu suka tengok!

SOULMATE is said...

cntik bju!hehe
kejadian yg sama ms nk kawen bju seme longgar.abis seme dipinkan oleh mak andam

anis suryanie said...

wow! seriuosly cantik baju nikah tu.. simple and nice.. suke.. suke!! hehehe

Cik Puan Tqah said...

lawa-lawa....loikeee

noorliana zamri said...

2 la tunggu puan mah update pasal baju nikahnya...kan dulu tak menjadi bajunya...baru tahu puan mah ambil yg lain

noorliana zamri said...

2 la tunggu puan mah update pasal baju nikahnya...kan dulu tak menjadi bajunya...baru tahu puan mah ambil yg lain

cik mah said...

nina:tq nina...aaa cik mah pun suka manik2 tu....comel...

miyoko:tq dear...cik mah lagilah suka...tq2...aaakain tu sejuk je...sdap n selesa sngt pkai tau....xtaulah berapa meter dear...rasanya xbnyak pun...cuma jenis kain ni mmg jadi flow2 je cik mah tgok...ala yeker..sedihnya...habis tu mcm ne sekarang ni dear?

diyana:kan2....nasib ade back up plan..barulah menjadikan...

we:tq2...aaa xnk yg crowded...hahahha...d bomb...best2....

ziema:tq ziema...kan2....stayle pearl baru ni kan...rambu2...

soulmate:tq dear....oooo samalah ek kita rupanya..hehehhe

anis:tq dear...syukur sngt dpt yg sngt2 menarik hati...sngt2 puas hati...

tqah:tq2 m2b...

liana:heheh....tadaaa kan dah update...aaa...itulah..nasib tempah pakej ade bj nikah skali custom baru..so sngt2lah puas hai kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...