Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 26 February 2013

Diperkenalkan....


selamat tengah hari cantik manis...kenyang dah???mestilah kan....teruskan menreview apa yg ada dlm simpanan n dari gmbar2 yg di tag di fb....hehehe...

sebelum tu..minta maaf berjuta2 sbb puan mah mmg xde gmbar masa make up...tidak mahu ade simpanan..hahhaha...ntah..sbb xminat kot....tau2 je nk tgok muaka dah bertukar...hahhaha....so..gmbar just ade setelah di make over je ye..yg belum make over tu..ala yg biasa2..mcm gmbar pre wedding tu...nk tgok kat cn ye...hehhee

ni pun kira 1 kisah lagi...bnyk lagi kisah yg xsempat nk diceritakan...hahhaha...smpai ade yg dah pun terlupa...

rasanya ni lagi 3 minggu sebelum mjlis..mama tnya siapa yg akan makeup untuk mjlis berinai nnti????

selamba je jawab...adik makeup sendiri je lah...jimat..hahha

ops...mama pun ckp...pandai ke?????

hahhahahaha...gelak2 sendiri..habis tu????

klau amik berapa ye???

xtaulah...dlm RM150 ada dah kot...xtau lah...

okay mama bg RM150...t adik cari sendiri..

yeah....sayang mama....

teruslah pk2...mana ek nk cari ni...try cari kat fb...semuanya pling pun dlm RM250...alamak...boleh je..cuma gedik xmo bdget lebih...hehehe...

terus ingt my BFF ade cerita die ade amik makeup untuk mjlis puan mah...die just amik yg simple je..so minta BFF tnyakan...n deals....yeah...alhamdulillah syukur sngt masa tu....

smbil2 tu ushalah FB mereka...wowww..boleh tahan juga...

Rya Zanoura Hijab



dtg berdua..cik za n cik zu..adik beradik....mmg sngt awal mereka dtg..takut jem t lmbat katanya..mmg bguslah...so...masa tu dlm 5 lebih...ajak mereka makan dulu...sementara tu puan mah ngah uruskan adik2 sedara tersyang untuk menyiapkan doorgift...smbil2 tu masukkan telur dlm net untuk bunga telur tu...then..dlm pukul 6 petang jumaat tu...terus je p mandi2 n bersedia untuk make up...


puan mah mmg berserah hbislah..maklumlah xtau lah ape ke jenis makeup ni...ade juga mereka tnya mcm mana yg puan mah nk...mmg xtaulah kan jawabnya...so mereka berdua adik beradik decide......lebih kurang sejam lah mekaeup...bila siap je nk pkai bj n shawl tu mmg eh terkejut sndiri..hahhaa...puan mah ke ni????



huhhh...mmg lega giler...suka sngt2....ala2 arab dah jadinya....suka sngtlah...n gaya shawl ni pun mereka yg tolong pkaikan..klau ikut puan mah...biasa2 je sudah..hahah..

lepas je siap2...semua excited nk tgok n semua pun suka...mama lah pling2 suka...alhamdulillah....

terima kasih sngt2 sbb membuat puan mah rasa bgaikan permaisuri mlm tu..hehhee...ewahhhh...

smbil2 tu nk cerita jugalah...mereka juga ade bisnes lain selain makeup...ade juga shawl & home made choc...




gmbar2 ni puan mah amik di fb mereka...silalah ye cantik mais ke fb mereka..mana tau ade jumpa yg berkenan di hati....

alhamdulillah mmg hepy sngt ngan mereka...xdelah stress menunggu makeup...siap bergurau2 n bergmbar2 lagi...seronok...tq juga pada my bff sbb sudi deals kan ngan cik za n cik zu ni...tq2..

TQ

PUAN MAH


8 00 sudi berkongsi cerita:

NinaAz said...

Kuning diraja. Suweeeettttt ♥♡♥

orked violet @ SYA said...

cantik!! suke make up dorang. Sya suke prmpuan make up kan. tp tmpt Sya prmpn xrmai yg hebat! majority yg hebat2 pan andam!huhu

Cik Za said...

tq ek cik mah sbb suke ngan mekap kiteorang!..n sebb review rya zanoura sekali.,hihihi..

eddany @ WE said...

chantek make up & dress tu..suka3

khadijah said...

alala comel je puan mah ye.. sedap pulak tengok chocolate tu :)

s h a said...

Memang cantik puan mah.Suke3.Baju pon cantik.Puan mah...sha da review majlis.Hehe. :)

Ayu'shaza Amir said...

ihikhik~ cik za msj comeeellllll!! <3 suke, suke.. ^^

cik mah said...

nina:actually ni warna mustard..xkuning sngt...tp dlm gmbar kot..hehehe

sya:tq2...aaa..cik mah mmg cari perempuan pun...ooo yeker..cik mah berserah je,.,jnji perempuan..hahahha

cik za:welcome dear...tq juga...

we:tq2...suka sngt2...

dijah:tq2...hahahha...nyum2...

sha:tq sha...cik mah bc dah..t cik mah komen2 ye...

ayu:hehehhe...yeah...suka juga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...