Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 13 February 2013

kata-kata dari Merah jambu

selamat pagi....hari ni pengantin baru ni masih bercuti2 di kampung en tunang....nk review...sure2lah masih xsempat..itu kena wat karangan sikit..baru seronok nk bagi cantik manis baca...nk masuk2 gmbar skali...tu kn tunggu...

pagi2 ni nk berkongsi dari Mencari keredhaan Illahi...jom sama2 like...
kiranya..hari2 kita akan baca tazkirah(yg puan cik mah panggillah..) ikut cantik manis...mybe motivasi pun boleh...

sbb hari ni mood merah jambu...so...perkongsian semua bertema merah jambu..
jom baca & hayati...


so...puan cik mah & cantik manis xmo sedih2 ye klau ade gaduh2 manja ngan tunang ke...suami ke nnti ye...insyaAllah jaga hati kita..semua akan elok2...kerana 
"hati kita ALLAH yang punya.."


jagan risau klau wajah kita nmpk comot2...tp di hadapan ALLAH nnti kitalah pling cantik...tp xmolah comot2 sngt..t tunang & suami xmo pulak...hehehe



nk jaga hati orang mmg sngt2 susah...semuanya akan dikritik,ada sj yg tidak kena...
tp ALLAH...sekecil2nya tetap dihargai...kan...


ini slalu juga puan cik mah dengar....kadang2 tu..klau tgh2 gaduh ke..baca ayat kursi..then hembus perlahan2...insyaALLAH akan rase tenang...en tunang & suami2 pun xjadi nk marah nnti kan..itulah kekuatan ayat kursi...


insyaALLAH sentiasa kan ingat tentang ini...


setiap sesuatunya telah ditetapkan oleh ALLAH..terima dengan redha..pasti ada hikmah...kadang2 hikmah itu cepat dan kadang2 tu lambat...sbar dan berdoa..insyaALLAH pasti ada...


TQ

PUAN CIK MAH

7 00 sudi berkongsi cerita:

cik fadh said...

tq 4 sharing puan mah..hhehehe

Cik Awin said...

wah...sumenya pink puan mah ;)

khadijah said...

pas ni kalau encik suami buat garang boleh la baca ayat kursi sembur kat dia..:) bagus semue kata kata ni :)

LiNda said...

nice words. Bersemangat lepas bce ayat2 mcm ni. Kdang2 dlm idup ni memmg byk ujian kan, takut pun ade.

Fyka said...

heee cikmah still bahasakan cik tunang..

cik mah said...

Cik fadh:welcome dear...sama2 kita ingat mengingati kan...

Awin:hehehhe..mood pink lagi ni...

Dijah:btul tu...bia die terkejut sikit t..hehehhe,...

Linda:btul tu linda..kita perlukan motivasi selalu...

Fyka:hahahhaha...itulah...kdng2 tu xingt dh ade suami...hehe

CIK PIA said...

Wahhhh cik mah..... leh jadi pakar motivasi ni... hehe.. sejuk hati baca pagi2 ni..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...