Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 18 February 2013

Dari cerita ini....

selamat pagi!!!! hari ni pulak nk cerita dari entry sebelum2 ni..yg lama dah....ops...ngah mood honeymoon lagi ni......yeah....!!!!

nnti cik mah share ye...

alhamdulillah pengapit cik mah dtg awal masa mjlis...dalam pukul 11 pagi dah smpai..masa tu cik mah tgh makeup lagi....

pengapit in pink kaler....comel kan..



dari rentetan ini will you???

tp yg klalanya..pengapit cik mah tertinggal button yg cik mah bg tu...ala....tp xpelah....pengapit still cun melecun...

yg bawah ni pulak..kisah pengapit yg xberapa nk cilik..hehehhe....jgn marah ye..korang maintain comel!!!! ni dari entry ni....



yg sorang lagi izzati..tukang amikkan gmbar..hehehhe...sbbnya mereka rajin meneman pengantin ke taman amik gmbar outdoor...

perasan x ade bunga tgn kat pengapit comel ni...ni yg lama dah cik mah wat..ingt nk guna masa nikah...tp mereka skolah pulakkan hari jumaat pagi tu...so tukarlah pada hari sabtu...

comel sngt tgok mereka pegang...dari masa bg smpai ke balik ade kat tgn....cayalah...n nap tinggalkan kat rumah pengantin baru???

pengantin baru hadiahkanlah...t pengantin p anta semula ye...

yg bawah ni pulak yg xpernah diceritakan...



ni pengapit yg betul2 cilik...amani namanya..sngt2 pndai...ni gmbar masa first time beli bj..smngt nk tunjuk kat pengantin...adik mmg comellah...xde yg seangkatan umur ngan amani...so amani sorang je..+ pengapit2 comel yg 4 orang tu...

ni amani semasa hari kejadian...


tgok2...amani pun siap make up tau..ala2...comey sngt....yg sebelah tu faiq...klau faiq boleh ja;lan dah...mesti comel...baru 7 bulan...

bg 1 lagi gmbarlah ek...



bz tol dlm gmbar ni pengapit2 puan mah,bj biru yg ada beg tulah ayah amani...n baj biru yg belakang tu pulak ayah faiq....BIRU!!!!!

semua biru & pink...puan mah suka sngt.....


ni juga plus kawan2 rapat masa di teknik dulu...semua dtg awal n berbaju pink biru....suka sngt2....then tmbahlah ngan mereka di belakang pengapit comel puan mah....+ juga pgng bunga yg dah puan mah siapkan dari entry ini....

tgok x yg amani pegang tu....dari entry ini,...smbungan adik comel ni nnti tgh hari ye...hehhe.

(segala gmbar ni semua dari IPAD & hp suami tercinta & sepupu2...)

dari OP nnti dululah ye...

TQ

PUAN MAH

5 00 sudi berkongsi cerita:

NinaAz said...

Comelnyaa pengapit cilik tueee

orked violet @ SYA said...

best LA cik mah!! semua foLLow theme. mmg terbaekk! =)

cik mah said...

nina:tq nina...die mmg sngt comel..

sya:aaa...semua biru pink..seronok...

qaseh_fariza said...

berkenan la ngan combinasi biru & pink..nak wat tema raya tahun 2013 ni la. hehehehe

cik mah said...

@qaseh_fariza

yeah....ade dah tema raya...cantik kan..cik mah pun xsangka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...