Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 21 February 2013

lagi skali terpaksa....

entry kedua hari ni...hari ni cerita tntang perkara luahan hati jelah ek...setelah yg ni...sambung pada ini pulak...

puan mah dapat tau vendor ni dari fb....group B2B...masa tu mmg ngah cari untuk letak dekat hntaran....

alhamdulillah snng nk deals ngan izrin ni...

sudah pilih2 mana yg berkenan n puas tnyer2..last2 booking juga...

amik yg rainbow cake tu...

harga untuk 10 jar simple mcm ni RM6.50 se jar...


tadaa....sebelum di deko...baru je dpat terus susun2 nk amik gmbar...

xsempat pun nk rasa..walaupun ade lebih 4 jar..mana ntah ilang...

tp family en suami kata sedap...licin!!

nnti ada gmbar dah deko nnti puan mah share ye...

ni part paling mengecewakan...

choclate fountain xjadi langsung...sedihnya tgok tetamu hampa bila tgok coklat mcm tu...

dah panaskan sekian lama...yg lagi sedih izrin hntar agak lmbat..ye lah bnda ni amik masa jugak nk pnaskan...last2 naik sikit je..pastu xnaik2...mmg kecewa sngt...sbb ade dah marsmallow n buah2 yg kat sticks tu untuk makan ngan coklat....geram!!!!!!!!!!!!


semua pun kecewa ngan bnda ni...last2...coklat kat candycorner xhabis pun..lagilah kecewa...adoi....sakitlah hati...sabar2...ade hikmah...

then bila je mesej2 tnya...die kata dah try pagi tu okay je...fine dah try tp np tb2 pulak xboleh...klau dah try mestilah okay...

sepupu2 puan mah kata ni kes xcuci bersih..sbb bila tgok ade yg tersumbat..so coklat xdpt nk keatas....lagilah stress...coklat yg 2kg tu membazir je...MEMBAZIR !!!!

mmg kecewa sngtlah bab ni....habis semua buah2 mmbazir..bg je sedara2 bw blik...

mmg rasa sngt terkilan ngan choclate ni....

hari tu izrin dah amik semula choc foun ni..tp kawan die yg amik...mungkin die pun xsngka bnda ni nk rosak..huhu..

alhamdulillah izrin bg semula lebih dari separuh harga sewa...mungkin izrin amik pun harga coklat je... tq ye izrin...


TQ

PUAN MAH


12 00 sudi berkongsi cerita:

NinaAz said...

Puan mah xpanaskan dulu kea coklat tu atas dapur guna teknik double boil?

Btw. Cake in jar tu cantik. Puas hati kan bila org ckp sedap. Berpatutan dgn harga ♥

Diyana said...

waktu smpi tu, igtkan dh tutup kedai dah coklat fountain tu.. rupa nya rosak....
saya ngn husband, celup2 je coklat dlm tu... ahakz!

Princess Feyqa said...

ala sayangnyee.. xpe mesti ada hikmah sis.. btw kek tu nmpk mcm yummy sgt.. boleh order 1 je ke kt akak tu? heee

cik mah said...

@NinaAz

sudah syg..mcm2 cara dah wat untuk jadikan coklat itu cair...coklat mmg cair..tp xmahunya naik n turun mencurah2 ke ladang gndum..hehehhe

kan2...mmg hepy...

Cik Mila said...

rahmah, x jumpa pon candy corner ni ms ktrg dtg... Hehe... Guestbook pon x smpt sign... Hohoho...
P/s: bile lah nk jumpa pengantin br ni... Nk bg kad :)

cik mah said...

diyana:itulah...sedih tau..dah menghampakan ramai orang dah..huhuhu...eh yeke...still boleh makan kan...hahahha...comelah korang dua...

feyka:aaa...aaa..xsempat pun rasa...xboleh rasanya..minimum order 10 jars...

mila:dah hbis tutp kot masa tu..sedih kot sbb xjadikan...stress...huhuhu...ala..tu la cari2 xde pun...guestbook penuh tau...xmuat nk sign..hahhaha...itulah tertunggu2 juga ni tau...kena jumpa juga ni..nk pulangkan kamera mila...ahad ni????

Cik Mila said...

owhh.. Pttlah x jumpa... Hee...orite.. Boleh je dear hr ahad ni, cz ktrg pon nk jalan2 hntr kad... Tp, mayb mlm, cz siang, mila ada dkt opis AAWD... Jumpa dkt opis AAWD pon ok... Hee... Nnt pape roger2 je la erk...

cik fadh said...

uishhh takotnyer jd mcm ni..mss frust giler ! sabar ye cik mah..

merahitujambu said...

macam best je..

jemput ke majlis sy akan datang..boleh pm alamat..teddy_bie87@yahoo.com

merahitujambu said...

banyak pengalaman awak apa pon thniah berjalan lancar..alhamdulilah

sarahhernyzar said...

choc fountain ssh sikit nak menten. btw... rainbow kek itu nmpk best.. hehe. dh jd penggila kek skng ni. sb tu badan pn naik.. wee~!!!

cik mah said...

mila:itulahnya...okey..boleh..t ahd puan mah mesej2 ye..kot2 le jengah opis mila..teringin juga nk tgok2..hehehhe...

fadh:aaa..mmg sngt frust..insyaAllah cik fadh xkan lalui..cik mah doakan...

merah:okay...t cik mah pm alamat ye..tq te jemput...aaa...syukur sngt...

sarah:mmg nmpk sedap dear..n semua ckp sedap..uiii..kn diet2 sikit...hhehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...