Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 19 February 2013

rama-rama ke pepatung ni????


selamat tgh hari cantik manis.....nyum2..baru lepas makan....yg bestnyer sbb masa hadiah kawin dapat smpai 3 pemanas air..kettle tu...so ckp kat en suami nk bw 1 p opis..yeah....so pagi2 xsempat sarapan dirumah..sarapan di opis..tgh hari pun kdng2 xkuar dah??

eh diet ke puan mah oiii???

hehehhe...xla..seperti biasa mood makan kurang bila sorang2...kesian perut ni..kn tunggu petang blik keje jumpa en suami baru berselera..ish...gedik tol...


teruskan cerita lah..melalut je kejenya...

seperti juga pernah bg teaser kan cantik manis...dari sini dan sinun..hehhe...

puan mah DIY je hantaran untuk en suami...ops..termasuk skali pulak loyang kuih mama...hahhaa...



bekas putih tu dari along...sapa2 nk sewa silalah jgn malu2 g tau ye...

tema hantaran...pink + purple..ikut sama ngan tema nikah...



sakit jugaklah kan nk memendekkan batnag bunga ni yg berdawai keras..siap lagi beli cutter baru..hahaha....mula2 tu..pendekkan siap2..pastu asing2 kan je untuk setiap bekas...kira2 takut t xcukup pulak bunga..mklumlah bdget..beli bunga tiruan je...itupun RM100 je total semua kat nilai...cantik bunga2 ni..sbb ade tone2...mama yg pilihkan...

nk siapkan hntaran yg simple ni xla amik masa lama pun...siapkan 4 hari selasa....pastu rabu yg 30 januari tu siapkan lagi 4 pulak..yg 1 lagi sireh tu malam 31 januari bru wat..sbb nk pkai fresh flower...


untuk bg nmpak tinggi sikit letakkan pilisterin ye....murah je pun polisterin...then coverkan ngan kain satin..baru nmpak silau2...ewah!!!



tergedik2 konon nk tmbah lagi..sbb bila tgok kat majlah..tertawan hati ngan deko ni...

masa p sayang you beli pearl..belilah lebih sikit pearl besar.. + guna pkai je pearl yg lebih untuk wat veil...hahahha..berjimat2...xmo kasi membazir xguna...pastu beli yg kain stoking kaler pink...

blik2 tunjuk kat adik...

xkan kakak nk pkai stoking pink kot..bia betul????

hahahhaa...serius btul adik puan mah...xla...ckp kat die nk wat deko..excited die tgok...


 ops jgn luper ye dwai...ikut lah nk keras ke x....lg keras lg sakit jari...so phm2 lah ye...hehe...


buruk je sebnarnya...tgn xberapa nk berseni wat ni...first time kan..tp nk juga..nk juga...
xpe2 yg buruk tu nnti coverlah kan ngan kain stoking tu...boleh punyalah..


tadaaaa!!!!!itu die siap dah....bila dah siap..mcm konfius..ni rama-rama ke pepatung ek???aaa..yg tgok kat majalah tu pepatung..tp yg puan mah wat dah mcm rama-rama je..hahhaha..xkisahlah...dua2 pun cantik serangga...hehehhe...

terima kasih juga kat mama sbb lipat2 kan sejadah yg besar tu..terbeli yg tebal..sbb terbekenan dah ngan kelembutannya..beli lama dah di alinas...

then puan mah DIY juga tasbih cinta untuk letak di sejadah dan hntaran dari lelaki..tett...giler kuasa nk juga sibuk2 kat hntaran lelaki....hahhaha...

sampai cn dulu ye...full gmbar untuk hntaran tu nnti kena tunggu OP...yg ade ni xberapa nk elok gmbar..bergegar beribu2..hahaha...

ni kira teaser juga kot ek???

hehehhe

TQ

PUAN MAH

13 00 sudi berkongsi cerita:

eddany @ WE said...

rama2 comelll okey!!! suka tgk ur diy thingy cik mah~ comey loteyyy

NinaAz said...

As usual. Tgn pn mah memg kreatif. Kalo sy. Sure xjd pepatung cm tuh

cik mah said...

we:tq2....cik mah suka wat bnda2 yg remeh2 ni..tu yg nk juga wat rama2 ni...

nina:tq2....boleh jadi..tp kot2 jadi serangga lain..hehhe..kira jadi juga tu kan...

dyh said...

tu kacukan pepatung rama-rama..hehe

LiNda said...

Ya ALLAH comel gile rama2 tu...sgt cantik letak dekat hantaran....

Qaseh Qistina said...

gigih nk pulun buat semua cik mah ye...btw, cantik lah...jimat pon jimat ye plus kretip pepatung tu..eh.rama2 la ..=)

cik mah said...

linda:tq2...kan2..tp xpndai sngt pun nk wat...

qaseh:tq2..aaa...memaksa diri untuk kali terakhir wat hntaran sendiri...mmg jimat sngt...

Farhana IezAna said...

nmpk mcm pepatung sebab bdn nya panjang dri rama2..hahaha xkisah la kn..org bukan nk tnya pn nie rama2 ke pepatung..

cik mah said...

@Farhana IezAna

hehhehe..kan2..niat memang nk wat pepatung pun...btul tu.mana ade orng tnyer pun..hehhee

cik mah said...

@dyh

hehehe...btollahlah..tu nama pling tepat..hehehe

iedaurora said...

Isk comelnye papatung tu dear, cikmah mmg kreatif sangat clap..clap..

Cik Za said...

comey sgt pepatung tu..

cik mah said...

ieda:tq dear..hehhe...yeah dapat clap...

cik za:hehehe....first try tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...