Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 7 February 2013

tunjuk ajar ku sifu...

entry xsempat....masa yg suntuk nk cerita2 sebelum mjlis....sbelum mjlis sibuk nk countdown...ni lah jadinya...orang lepas kawin review tentang kawin...ni sibuk lagi nk cerita hal2 sebelum kawin...hahhahaha....

ni dah lama dah puan mah siapkan..cumanya xsempat je nk memikirkan bunga apa t nk letak bg cantik....semua ni recycle je yg dah ade...


kenapakah tunjuk ajar ku sifu???

sbbnya...masa ngah BW...cik mah jumpa tuto dari nona ex-b2b yg rajin lagi manis tu..
terus save n nekad nk try wat...yg nona wat tu bnuga telur..so cik mah kena olahkan...sbb nk letak kat sudut je...


masa ni cari2 jumpa pulakkan kertas tisu yg lama2..apa lagi....terus je zasss...gunting....xde dah nk cari2 template..guna je jari2 ni...hehehhe

yg pink ni pun lebih2 dari bunga si cilik pegang n deko photobooth tu.tu nnti cerita boleh ye...hahhaha...pengantin bdget...


ikut je tuto dari nona..pasti berjaya ngan jayanya...alhamdulillah...


cantik pulak tgok..sbb biru n pink skali....suka sngt2...mula setup ni pagi2 hari kol 7 sbelum mjlis bersanding....


pada yg dah pernah tgok di instagram puan mah,..sharekan lagi juga kat blog...alhamdulillah..suka sngt...

pling suka...kak nora sedara belah pakteh siap amik ni tau untuk cendol corner...hahaha...senng katanya lain kali..hehehhe

beres je..alhamdulillah....
sbnarnya ade lagi DIY yg xceritakan..tunggu ye..malu pulak rasa..sbb dah kawin pun sibuk nk cerita hal2 DIY..hehehhe

TQ

PUAN MAH

12 00 sudi berkongsi cerita:

Rina Ellisa said...

wah.. nice lah.. :D

Nisa Dawi said...

=)
lepas kawen pun tak salah nye nak tunjuk projek2 DIY..
sy suka baca..=)

fatehamohamed said...

jgn malu cik mah..sile share byk3 ye:D

Amalina Ali said...

takpe la. dah jadi mantan pun boleh apa nak diy. boleh jadi inspirasi kat kita2 yang masih belum lepas ni. HIHIHI.

cik mah said...

rina:tq2...

nisa:okay...mcm ni smngt nk share DIY yg xsempat nk share...hehehhetq sudi bc...

teha:baiklah..akan dishare bnyak2...

nana:yeah....mantan???alamak....tua pulak rasa..hehehe...gud luck pada yg bakal2 ni nnti...

NinaAz said...

Cantikkk. Kreatif cik mah

eddany @ WE said...

no worry cik mah...WE suka je tgk cik mah diy untuk wedding cik mah... suka!

orked violet @ SYA said...

cantik! cik mah kretipp!!

nona xyah ckp La kan.. mmg da tahap sifu da. hehehe

cik mah said...

nina:tq nina...

we:hehehe...alhamdulillah...le r terus share2...

sya:tq sya...kan2...sifu yg hebat...

Cik Awin said...

sgt kreatif tau...jeles tgk hasilnya time wedd cik mah ritu...

cik mah said...

@Cik Awin

tq awin...hehe...syukur berjaya juga hasilkan...

Alyn said...

waaah creative nye, nnt alyn pn nak try jgk laaa :) jimat pn jimat kan paper flower ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...