Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 14 February 2013

Dalam kesibukan...


selamat pagi cantik manis....

nk cerita tentang honeymoon...xde honeymoon pun...hehhehe...masa xde nk honeymoon..honeymoon kat rumah je...itu pun dah cukup seronok...

En suami sudah cukup sebulan kerja dekat tempat baru...so...tunggu en suami tunaikan janji..
t  puan mah cerita...

berbalik pada tajuk entry...dalam kesibukan puan mah prepare persiapan kawin hari tu...puan mah sempat lagi siapkan tempahan untuk KAHWIN JOM!! DESIGN...btul2 2 minggu sebelum tarikh puan mah pernah wat kan button badge untuk afzal juga..masa wedding abg die...

request dari afzal nk warna pink...grey...n cream...




tadaaaa....



yg puan mah wat ni saiz medium...


dari instagram BFF...cntik nmpk bunga ni n frame yg menang tu..hehhee...
(perasan lagi puan mah ni..)

haaaaaaaaa....terjatuh cinta sendiri pulak ngan bunga tgn dari felt ni....puan mah suka bunga ni sebb mcm bunga daisy kan....alhamdulillah...afzal sngt puas hati...pada yg berkenan boleh lah contact2 puan mah....ade projek yg on going sekrng ni...nantikan ye...

TQ

PUAN MAH

9 00 sudi berkongsi cerita:

Diyana said...

button besar2 tu puan Mah beli kat mane??

Amalina Ali said...

teruskan ber-diy ye sayang... :)

eddany @ WE said...

wewitt chantek lah cikmah!!
suka pink n grey... kalau cmni brape cikmah???

cik chinta said...

rajinnye (:

cik mah said...

Diyana:tu beli dekat kedai bunga riben jalan TAR...

Nana:aaa...smngt n sngt suka...

We: tq2...klau yg ni cikmmah amik Rm65 je...Ada 20 kuntum bunga...

Cik chinta:tq2...

IMaH said...

Cantik sgt bunga felt tu. comel kan?

♥ Chacha said...

Comelnyaaaaa.. nasib dah kawennn. haihh!. hari tu cha buat jugak bunga ni igt nak buat corsage utk family, tapi ke laut lerrrr.. kemalasan melanda sayangggg.. hahahaaaa

orked violet @ SYA said...

comeL giLe. cik mah hebattt!!! hehe

Saya Bakal Pengantin said...

AFZAL:
THANKYOUUU CikPuan Mah.. Pengantin2 semuaa suka dpt pegang ni :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...